donderdag 12 oktober 2017

ook ik

Vandaag een heel kort blogje..
Ook ik merkte al dagen dat ik vreselijk moe was, dat ik last van mijn stem had, dat mijn keel toch wel wat meer aanvoelde als schuurpapier.. spierpijn had op plekken die eigenlijk niet konden.
Tevens geen zin in sporten, wat heel bijzonder is, want wat er ook gebeurt ik sport... maar nu dus niet.

Gistermiddag kwam ik thuis en viel als een blok in slaap. Gelukkig had ik nog de tegenwoordigheid van geest om in mijn bed te duiken, maar toch... ik was kapot. Toen ik dan ook wakker werd en opstond was het alsof mijn hele lijf gewoon niet meer wilde.

Ik begon te zweten, was hangerig. voelde me niet top fit

Dus tja. griep...

Vanochtend dacht ik nog ik ga toch aan het werk maar toen de wekker ging, merkte ik dat het niet veel beter was dan de avond ervoor. dus dan toch maar afbellen, dit gaat zo tegen mijn principe in.. maar ja het is niet anders.. soms moet je wat. Een keus die je moet maken. 

Kortom ik ben nu thuis om uit te zieken, denk dat het verstandig is om dat te doen..
Alle leuke afspraken van deze week maar afgezegd op de afspraak van zaterdag na, ik hoop dat ik dan weer meer in mijn element zit en dat ik dan weer aardig opgeknapt ben


Het is voor mij als ik ziek ben, dan wil ik niets. ik  lig in bed, ik wil me zielig voelen, ik wil coconen, wil niemand zien of spreken, om me daarna te laven in het leven, weer helemaal top fit de mensen te begroeten, weer helemaal blij te zijn met de dagen en weer alles te gaan doen. Geef me twee of drie dagen om gewoon even helemaal niets te moeten en te hoeven doen, en ik genees..
De eerste dag was tenminste al een succes, hij vloog om,.. en ik voel me al enigszins opgeknapt.

Morgen nog maar zon dagje in bed, af en toe wat eten.. en gewoon bijkomen en herstellen.

Ik hoop dat ik zaterdag weer on de run ben...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten