donderdag 5 oktober 2017

dartelende donderdag


Vandaag de tweede dag van Wensen en grenzen voor klas 2. Het mooie was dat er een bepaalde sfeer hing in de school, de leerlingen waren enthousiast net als de collega's. Het gevolg daarvan is dat je meteen enorm geniet met elkaar, dat je het leuk hebt en dat je dus samen het gevoel hebt iets goeds te doen.

De gastdocenten, Kathelijne, Maarten en Valerie, waren zo enthousiast dat dit zelfs oversloeg op de leerlingen, ook de docenten die lessen moesten geven aan de groepen genoten enorm. De lessen die de collega's zelf moesten geven vonden ze leuk om te doen en ze kregen er meer dan lol in.

Kortom het was een heerlijke dag om door te gaan. Nadat ik alles wederom had opgeruimd, ik kreeg bijna een rolberoerte toen bleek dat er twee laptops weg waren.. gelukkig bleek dat iemand ze in de kluis had gelegd, dus die waren terecht. Ik dacht dat ik er even in bleef.

Daarnaast moest ik even langs onze locatiemanager om te praten over het nieuwe drama lokaal, ik had bedacht dat ik in ieder geval lades onder het podium wilde hebben waar ik dan hoedjes, schoenen etc in kan doen. Daarnaast had ik bedacht dat ik een soort van cockpit half rond wil wat ik als bureau wil. Kortom ik had nog al wat ideeen, en die werden meteen opgeschreven en konden dus ook mooi uitgevoerd worden. 

Daarna snel even gesport, 45 minuten cardio, daarna over gestapt op drie oefeningen. Aangezien we afgelopen zondag 250 squats moesten maken had ik toch wel enig last van een grote spier in mijn rug met een uitloper naar mijn rechterbil. dus ik heb bepaalde oefeningen maar half gedaan om erger te voorkomen. Gelukkig mag ik zaterdag om 8.30 even langs de fysio om het te laten oplossen.

Daarna snel even naar huis, de post uit de brievenbus gehaald, om te ontdekken dat de microgids een heel leuk pakketje stuurde zonder gids.. Er zat dus een reclame folder in, daarnaast een ander boekje maar de gids ontbrak.. heel bizar.. dus tja bellen. Helaas is het zo dat ze dan niets doen omdat je pas na 18.00 mag bellen omdat dan zeker is dat de gids niet is gekomen. Echter de post was al geweest en de gids was verzonden zonder de gids er in. Dus ik heb maar een medewerkster gebeld en we kregen beiden een beetje de slappe lach van dit gegeven heel bizar vonden wij het.

Daarna langs de tandarts, nul gaatjes, de tanden weer gepolijst en weer schoon dus helemaal prima.

De dag afgesloten met een etentje in het restaurant van de school, ideaal voor 12,50 heerlijk een drie gangen menu met drankje.. het was genieten  met een collega. Lekker bij gepraaat
kortom een afwisselende dag met veel hoogte punten
ik dartelde door de donderdag heen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten