zaterdag 2 september 2023

Wederom een etentje..

 

zo mooi als het hier staat afgebeeld had ik het niet hoor, het was bij mij meer een zooitje maar daardoor niet minder lekker..

Veel te lang had ik Nadira en Albert niet meer gezien en gesproken, dus daar moest verandering in komen, dus we besloten om maar weer eens een datum te prikken en meteen zei ik kom lekker naar mij toe ik kook wel even wat.. meteen me realiserend dat ik dus daardoor de hele zaterdag in de weer moest zijn met het voorbereiden, wat ik ook erg leuk vind dus dat is geen probleem.

Het menu bestond :

 voorgerecht

bruschetta met mango/ tomaten 

een kopje harira soep.

 hoofdgerecht

Wrap Mexicaanse stijl

tomaten sla salade

nagerecht:

vegan ijs

vegan slagroom

aardbeien

Rond 18.00 kwamen Albert en Nadira bij mij aan, ze hadden twee prachtige en lekkere flesjes olijfolie en balsamico azijn meegenomen, altijd erg lekker zeker omdat ik dat gebruik in mijn salade.

Zoals het met goede vrienden gaat, je ziet elkaar en voor je het weet ben je al aan het praten en hou je niet op met praten, ongeacht de tijd die er tussen zit, en dat was bij ons lang, we zeiden meteen alle drie eigenlijk te lang, maar het stond onze vriendschap niet in de weg,  daar ben ik erg blij om.

We hebben eerst even gezellig op de bank gezeten, daarna aan tafel, en gelukkig waren de bruschetta gelukt ik had er een bakje met gesneden koriander bij gedaan, omdat dat eigenlijk er nog op hoort, maar er zijn mensen die alleen maar zeepsop proeven dan , dus vond ik dat ik dat niet moest doen, dat dat deel zelfredzaamheid was. en gelukkig bleek dat ze gek waren op koriander dus dat is goed gekomen gelukkig.

De soep ging er ook goed in, daarna ging ik de keuken in om te gaan koken, ik had een verspakket met Wrap mexicaanse stijl, dus dat leek me wel lekker als avond eten, met daarbij een botersla met tomaat, komkommer en ei.

Even was ik bang dat 2 van die gevulde (mini) warps niet genoeg zouden zijn, maar gelukkig was het wel genoeg, zoals Nadira zei, het is genoeg en het vult en dit keer kom ik niet volgegeten terug.

Daarna natuurlijk weer zitten praten over van alles en nog wat om daarna aan het toetje te beginnen, ik had voor  vegan ijs van Hertog gezorgd en de plantaardige slagroom van de a&h, prima te eten en erg lekker ook.. ik heb al besloten dat ik in het vervolg vaker deze slagroom  en ijs ga halen als er mensen komen eten, de smaak ik is heerlijk, zacht en vullend.

Rond een uur of 22.30 vertrokken Albert en Nadira terug naar huis, waarna ik al nagenietend van al het lekkers en vooral de gezelligheid, de laatste dingen in de vaatwasser heb gezet om daarna heerlijk tevreden naar bed te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten