zaterdag 30 september 2023

Story of the boybands ( Charly luske ea)

 

"Oh my god they’re back again! Charly Luske komt wederom met een spetterende tribute show. Na succesvolle tournees rond de muziek van George Michael en Robbie Williams is het dit keer tijd voor de boybands. Met Leon Sherman en Tommie Christiaan aan zijn zijde, zingt Luske alle monsterhits van onder meer Backstreet Boys, *NSYNC en One Direction, maar ook nummers van bands als Five, Boyz II Men en The Jackson 5 komen voorbij. 

Verhalen over de bands, de leden, hun succes en schandalen, het komt allemaal voorbij, en met een vette knipoog. De swingende band van Nick Bult zorgt ervoor dat het dak er definitief afgaat. "

 Dit las ik dus als aankondiging en ik dacht alleen maar, ik ken Charly, ik weet dat hij kan zingen. vind het ergens een sympathieke gast, en laat ik dan maar met deze voorstelling mijn theaterseizoen gaan openen.. dit is ook meteen de laatste voorstelling, waarvan ik weet die ik ga zien in het theater van 2023, voor 2024 heb ik een paar waanzinnige mooie voorstellingen uitgezocht, waar ik een aantal ook niet van ken, maar dat maakt het extra leuk, en als het mee zit kan ik ook nog naar de voorstelling van een oud leerling van mij die ontzettend aan de weg timmert met zijn dans, en hij dans zo mooi, ik ben telkens ontroert als ik zijn dansfilmpjes zie op social media.. zo prachtig en intens mooi.

Dus om iets over 7 stapte ik in de auto om rustig naar Gouda te rijden. Was namelijk erg benieuwd hoe deze show me zou bevallen. De zaak stroomde vol met heel veel vrouwen viel me op, had ergens niet anders verwacht, had wel een prima plek voor aan het einde namelijk op rij 10 stoel 1 dus ik kon zo weg als ik dat wil na afloop.

De show was erg onderhoudend, vooral ooo een feest der herkenning  bekende liedjes hoorde je, echt genieten. Mede omdat men ooo wel wat oudere liedjes van oudere boybands lieten horen. Prachtig. 

Al heet de show Charlie Luske  en anderen. Is het echt Tommie Christiaan die de show steelt met zijn zang en stem beheersing.  Charly doet aandoenlijk zijn best. Maar de glamour die hij had is een beetje weg. Zijn stem is schel en hard, hij verbergt veel van zijn tekorten door zijn spieren te tonen en wat arrogante blikken de zaal in te sturen . Jammer dat dat nodig is om jezelf beter te voelen.

Jammer vind ik ook wel dat het heel erg gericht is op de vrouwen in de zaal, zeker de scene waarin ze achter een scherm gaan staan om zich om te kleden, en dan even een houding met de microfoon van Charley zijn mond houden en op zon manier dat het eruit ziet dat het een penis is die zgn gepijpt gaat worden..  dat heb je niet nodig in mijn beleving als je een goede show hebt

De avond was wel erg vermakelijk en ik heb dan ook behoorlijk genoten van de vele liedjes die voorbij kwamen waarvan ik veel kende maar kennelijk was mijn kennis van de boybands nou niet echt heel groot.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten