maandag 11 februari 2019

zal wel weer een zware dag gaan worden ...

Zondag gingen mijn ogen niet vanzelf open, de kracht van de slaap was bijna niet te negeren.. toch gedaan en dacht kom even de tanden op elkaar en gaan sporten, de cross is zwaar maar leuk...

Kortom ik heb me uit mijn bed gehesen, heb mij aangekleed en ben vertrokken naar de sportschool. Bij aankomst waren mijn mede sporters bezig met schouderoefeningen.. we moesten 5 keer 30 keer een gewicht optillen met rechte armen,  tot we dat gedaan hadden. Reken maar uit is 150 keer per schouder. daarna een oefening met een brede stang pakken, deze van voor je buik, over je hoofd tillen, en dan naar je rug brengen, dit zonder je armen te buigen. dit 2 keer 90 seconden. en dat is lang.. is lang.

Daarna was het handstand, met je buik naar de muur, wat een crime is dat, dat lukt me niet.. ik glij weg en besef dat ik gewoon te lomp en te oud ben om op mijn kop te gaan staan..

Uiteindelijk mochten we de wod gaan doen..
15 burpees, 15 trusters 21 boxjumps amrap......
dit in 5 minuten, dan 2 minuten pauze en daarna nog een keer...
Het meest akelig was dat als je bijvoorbeeld, al in de eerste ronde 6 burpees had gedaan en het was tijd dat je weer bij 0 moest beginnen.. heel akelig. 

De volgende ronde was 4 rondes van split lunch en hele lunch met gewicht twaalf keer per been, tussen door mocht je je gewicht niet neer zetten dan moest je 5 strafburpeees doen..

Kortom het was afzien. het is mij niet gelukt, ik heb uiteindelijk om mijn rug te sparen, de kb weg gezet en ben de lunches zonder gaan doen.
( dan maar 20 burpees. zijn ook niet leuk maar goed te doen..op mijn eigen tempo)

Eindelijk was het het einde van de les, wel is het dan even schrikken omdat je en oefening moet doen met oprekken van spieren wat mij gewoon niet lukt.. ik heb daar niet het lichaam en de lenigheid voor maar dat mag de pret niet drukken... het is volbracht.

DAarna met de club lekker gaan thee drinken waar dus heel aardig kaartjes werden uitgedeeld aan stellen die samen waren, allebei sporten bij de sportschool, en die kunnen mee doen met de valentijsactie... ik zit meteen in de hoogste boom. dat houd dus in dat single mensen niet mee mogen doen.. niet mee kunnen doen.. dus is het een vorm van discriminatie toch???

Maar goed om kort te gaan, het is nog te leuk om er te zijn. dus ach dit vergeven we ze dan maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten