zaterdag 23 februari 2019

Budapest dag 1

Het begint altijd al een dag van te voren, Susan komt logeren omdat het handiger is om rechtstreeks vanuit Alphen te vertrekken naar Schiphol.

De dag ervoor ben ik dan bezig met toch nog snel even mijn huis net iets toonbaarder te maken, alvast het luchtbed te halen, tevens meteen de  krentnebollen te smeren en klaar te maken zodat we de volgende dag snel weg kunnen. Elke minuut slaap extra is winst...

Tevens maak ik mijn huis schoon, ik ruim op, ik zorg ervoor dat alles netjes is zodat als ik thuis kom er geen zooi ligt te wachten. Vraag altijd aan mijn lieve buuf of ze als ik weg ben of ze dan even mijn huisje wil doen, dan is het tenminste echt schoon.

Daarnaast breng ik al de vuilnis weg, en leg ik een klein zakje klaar voor het restafval zodat we dat nog even snel weg kunnen gooien in de prullenbak op straat.

De avond verliep prima, we hadden veel bij te praten. Samen nog ff de mol bekeken, Sinas is er uit, of Sina, geen idee. Ik twijfel nog steeds tussen die blonde dame en Niels, al ligt Niels teveel voor de hand.

Het was een korte nacht uiteindelijk, toch ging het opstaan vlot, een geoliede machine. We konden het prima doen zo, we draaiden in een perfecte cirkel zowel de badkamer als de wc in. We nadeden tijd over zodat ik zelfs nog de slaapspullen van susan kon opruimen. Ideaal.

Om 5.50 op en om 6.50 gewassen en gestreken en gegeten de deur uit opweg naar een nieuw avonduur met tevens nieuwe herinnerineringen.

Het was een belevenis dit keer, we konden zomaar gratis met een bus naar het hotel. Bij aankomst bleek dat het een soort van binnenplaats was met de kamers op de zesde direct aan de patio geen gangen, geweldig. Meteen contact met Geofry een jongen uit Engeland, wat gepraat, hij was hier alleen en opzoek naar oa contact. Hij zei meteen wat heb jij mooie blauwe ogen... geloof dat dit een. Versiertruck is, dus maar ff gezegd dat hij mooi grijs is... en na een ontzet gezicht,  net genoeg tijd gegeven om een stukje onzekerheid te laten ontstaan.... ik Heb mijn charme gezegd jouw ogen zijn grijs.... hij ff van slag reageerde zoals ik Verwacht had. Maar geloof dat ik ineens minder leuk Ben geworden.

Daarna zijn Susan en ik de stad in gegaan, het plein en het park bezocht, erg leuk en gezellig erg genoten. De stad is bijzonder, we zitten aan de hoofdweg kwam ik achter erg centraal.
We hebben kinderen geien op de schaatsbaan gaaf , het lijkt een mooie stad, ik verwacht dat het wel eens een stad kan zijn waar ik graag terug kom al is het omdat het zo goedkoop is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten