dinsdag 13 september 2011

sevenum

De afgelopen dagen met de leerlingen van mijn school op kamp geweest.
Drie dagen lang in het prachtige sevenum waar het goed vertoeven is me een leuke groep leerlingen en collega's
De eerste dag was het al dolle pret met elkaar, de reis was een succes, de kamers indelen ook prima. Het eerste spel verliep ook vlotjes kortom de dag was geweldig met elkaar, we hebben genoten van de leerlingen en dat is toch wel belangrijk vind ik altijd. De nacht verliep ook rustig en de leerlingen waren even na een wat onrustig in slaap vallen toch gemotiveerd om te gaan slapen wat erg leuk is natuurlijk.
De volgende dat hadden we wat regen maar daar is doorheen te komen, we gingen met elkaar op pad met de fiets en hebben een behoorlijk tippel gemaakt mede omdat onze ster met de kaart daarin toch niet zo goed bleek te zijn en dus waren we een extra lange rit gemaakt van 60 kilometer in plaats van de beloofde 30 maar niets mag de pret drukken. De kids zijn bikkels en genieten en wij ook.
De bonte avond was geweldig leuk met so you think you can dance, met als gasten ami, opa jopie en oma bep en milly van my boy lollipop..
Hierna me elkaar leuk aan het dansen en feesten en om 0.00 gingen de kids naar bed en gingen de kids weer naar bed wat ook goed was vond ik.. napraten met elkaar en de lln even bespreken maar toch vol enthousiasme het bed in om de volgende ochend gewekt te worden door zachte voetstappen van leerlingen.
Het kamp eindigde met  een uitje naar Toverland, een aanrader voor velen en erg leuk ook.. ik vond het genieten wederom de vele atracties me de leerlingen te doen  heerlijk
De terugreis was gaaf en leuk en boeiend met elkaar..  en op tijd kwamen we aan bij de school waar de ouders al stonden te wachten.
De leerlingen kregen per klas een opdracht om met een groot rood hart een fotoserie te maken die ze aan een thema moesten linken zodat we een mooie serie kregen voor een promotiefilmpje voor de school
het groene hart heeft hart voor talent....

hieronder een aantal foto's die de leerlingen hebben gemaakt




1 opmerking: