maandag 24 april 2023

GEDOE!!!


 De maandag dacht ik laat ik spijkers met koppen slaan, mijn lieftallige buuf zei tegen me dat ik via de reisverzekering geld terug kon krijgen, dus ik dacht dat ga ik proberen.. en ja hoor ik kan twee dagen terug krijgen wegens de staking die er is.. heerlijk genieten..  dus daar wacht ik nu op.

Dat was al een positief begin van deze dag, okey inmiddels verga ik van de spierpijn door de cross van gisteren,. kennelijk zijn die lessen toch ergens goed voor.. ik heb spierpijn in mijn benen, in mijn schouders, rug.. kortom je zou denken dat het griep is. maar dat is het dus duidelijk niet.. hoop maar dat het morgen beter gaat als ik naar het vliegveld moet.. en anders is het afzien.. die dag.

Daarna ben ik gaan kijken of ik geld terug kon krijgen via een bepaalde site, helaas dat kon niet. maar dat is dan wat het is. geloof wel dat de maatschappij waar ik bij geboekt heb er mee bezig is om een claim in te dienen, dus ik hoop ergens dat het lukt.

Daarnaast gebeld met Booking.com over dat ik dus een nacht geen gebruik kan maken van de kamer die ik geboekt heb en dat kost even tijd voordat ze dat kunnen oplossen maar ik hoor dat in Berlijn zelf.

Maar goed, nadat ik dat had gehad contact op genomen met Easy.sky en geloof me easy is dat niet.. mijn hemel, ik kon inchecken stond er. maar dat ging dus niet. dus ik contact met deze organisatie, wat in het Engels moet leve Duolingo, dat ging goed.. maar aangezien ik dat niet kon, was niet nodig werd gezegd het kon via schiphol zelf.. okey dat geloof ik dan, maar ineens bleek dat dat moeilijker was dan ik begreep, ik had een electronische instapkaart nodig maar die had ik dus niet, omdat wat ze stuurden van de maandag was, dus de vlucht die gecanceld was.. balen.. maar goed het is niet anders dus ik weer bellen..  uiteindelijk kreeg ik de goede tickets maar wat een gedoe is dit om dit te regelen ., vreselijk, maar het is niet anders het is nu gelukt dus daar ben ik al blij om

Maar je bent zo wel vanaf 12.00 bezig met alles te regelen tot ver in de middag maar het is gelukt gelukkig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten