zondag 13 januari 2019

She is back.....

Nadat we 3 keer les hadden gekregen van Marco, is Elsbeth terug voor de cross xxl..

Het was ook open dag bij het sportcentrum waar ik was, dus dat was wel uniek, er waren nu heel veel mensen die we anders niet zien, die mochten mee doen.. Erg leuk altijd nieuwe mensen die er zijn vind ik, ik was zoals gewoonlijk keurig op mijn tijd binnen en kreeg meteen te horen dat ik spullen moest pakken, een kettlebell.. daarnaast moest ik natuurlijk ook een matje pakken.. 

Ik vind het zo geniaal dat ze meteen aan mij hebben gedacht en dat ze zwarte matjes hebben gekocht.. helaas zijn ze erg glad dus als je veel burpees moet doen veeg je met het matje de hele zaal aan..

Het begin was even heftig ik ging met Marco, die gisteren al zijn punten heeft verloren bij de poule van Wie is de mol. door al zijn punten op Evi te zetten, ik ging er in mee maar op het laatst heb ik toch wat punten op iemand anders gezet. dus.. gelukkig zit ik nog in de poule. 

We wisten dan om 10.00 precies Niels zou komen, die is snel en die stuitert wel door de zaal. dus dat is een ideale partner om samen mee wodjes te doen.. vooral als ze zwaar zijn. Voor hem is het wat minder om met ons, Marco en mij, te moeten werken omdat we toch wat  trager zijn.

Het begin bestond uit wall sit en de ander moest dan 30 squats maken met een gewicht.. dat 7 rondes lang.. geloof me dat voel je nog dagen.. maar goed dat hebben we gedaan, en toen kwam de ellende.. Gelukkig hadden wij Niels, die is snel in de Burpees.. dus wij hoefden minder lang te zitten op de knieĆ«n met in onze handen een gewicht totdat de ander klaar is met de burpees.. Als  je lenige en snelle Niels hebt is het korter dus dat is ideaal..

Marco en ik waren al in onze nopjes.. totdat we hoorden dat Niels pas om half 5 thuis was en nog later sliep.. met ong 4 uurtjes slaap is het niet ideaal om zoveel squats en burpees te maken. maar goed we hebben het gered nog net geen 7 rondes maar wel 6 en daar was ik bere trots op met elkaar.. nat van zweet mijn handdoek is nog nooit zo nat geweest. dus ik heb behoorlijk wat lui zweet en vocht uit mijn lichaam verdreven.. dus het was goed .

Daarna gingen we boven natuurlijk nog een kopje thee drinken, en konden we proeven van de eiwitshakes op plantaardige basis..  ik ben er niet aan begonnen, zeker niet toen ik de gezichten zag van mijn sportmaatjes.. het was volgens mij niet echt een succes en lekker.  dus ik heb maar bedankt.

Het was zoals vaker afzien maar zo leuk weer met elkaar.. heerlijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten