maandag 21 januari 2019

Rembrantd wandeling in Leiden

 Zaterdag met kitty naar Leiden geweest om samen de Rembrandt route te lopen. We hadden geen zin in een musuem, de echte reden is dat we beide tentoonstellingen al hadden gezien, dus deden we deze wandeling.

We begonnen onze toch met een wandeling naar de VVV om daar de wandelroute te kopen. 
Eerst hebben we nog wat gegeten bij Van de Werf, een heerlijke pita broodje met oesterzwammen , heb hem wel eens beter gehad bij het restaurant op school.  Kitty nam heel wijs een Italiaanse omelet
Daarna begonnen we halverwege omdat hij officieel begint bij de Lakenhal maar aangezien die nog steeds dicht is zijn we maar begonnen bij de Molen.
De toch was bijzonder omdat je door Leiden dwaalt, je kent sommige stukken heel goed maar omdat je zo door de stad dwaalt, ga je anders kijken. Verrassende dingen kom je zo tegen in een stad wat je eigenlijk niet had verwacht.

Aangenaam verrast over de Yong Rembrandt, de film in een huisje, was zo mooi gemaakt met effecten etc. dat het een lust was om te kijken, hij duurde maar 7 minuten maar maakte toch wel indruk
De wandeling duurt 2,5 tot 5 uur ligt er aan hoe je hem doet, wij hebben er ongeveer 3 uur over gedaan, ook omdat we lazen en doorliepen.. het is een aanrader om Leiden een keer op een andere manier te bekijken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten