vrijdag 4 januari 2019

de koelkast

Helemaal blij was ze met haar nieuwe koelkast, hij deed het. Toen ze in haar nieuwe flat ging wonen, had ze een inbouw koelkast die ze geweldig vond. ze genoot ervan. Ze was enthousiast. 

Deze koelkast heeft ook niet tot in lengte van dage het eeuwige leven dus tja hij ging stuk.. dus er moest een nieuwe komen. Zo gezegd zo gedaan.

Ze is op struin tocht gegaan langs diverse winkels die dit soort witgoed verkopen, en vond een mooie en tegen redelijk prijs koelkast.

Helemaal blij.
De koelkast werd geleverd en daar begon de ellende, de koelkast bevroor.. dat was niet de bedoeling. dus zij weer naar de winkel, die kwamen kijken, zeiden ook dat dit niet klopten, gingen er eerst een andere deur inzetten omdat ze dachten dat deze deur niet goed sloot... 

Om heel lang verhaal kort te maken, ze zijn tig keer geweest hebben allerlei vage handelingen gedaan maar konden het niet vinden, begrepen er niets van dat de koelkast bevroor...

Uiteindelijk de hoogste baas van de fabriek aan de lijn die mijn moeder vertelde dat dat normaal is dat de achterwand bevriest maar ook weer ontdooit, dat is nodig voor de koeling..

Mijn moeder heeft het aangehoord en zei alleen, dank u wel voor de uitleg. als u nu slim bent kunt u dat de volgende keer beter ook even aan de monteurs en verkopers zeggen, dat had een hoop werk en extra kosten bespaard.. want ze zijn er hier maanden mee bezig geweest..

Maar dank u wel voor de uitleg het is dus nu opgelost.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten