nodig:
Fysilli
gegrilde groentemix 1 zak ( diepvries)
polpa met Basilicum ( 1 blik)
Mozzerella ( 2 bollen)
ui ( 1 stuks)
( uit eigen keuken:
1 bosje olijfolie, 2 teentjes knoflook, zwarte peper en zout, ik denk dat ze een scheutje olijfolie bedoelen..)
uit de keuken de oven
bereiding:
verwarm de oven voor op 180 graden, verspreid 1 zak gegrilde groente over een bakplaat of in een ovenschaal, bak de groenten in 5 minuten in de voorverwarmde oven
beng een pan met gezouten water aan de kook en kook hierin de 300 gram fusilli volgens de aanwijzingen op het pak
pel en snij het uit en de 2 teentjes knoflook
verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui in 4 minuten, voeg dan de knoflook toe en bak die nog 1 minuut mee, schenk 1 blik polpa in de pan bij de ui en knoflook en breng op smaak met peper en zout
meng de pasta met de tomatensaus en verdeel de gegrilde groente erover, scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de borden...
hoe was het...
Nou het was veel werk vond ik, de gegrilde groente kregen geen beet en het was ergens voor mij erg smaakloos maar net als bij het vorige recept ... iedereen heeft zijn eigen smaakpalet maar dit is geen gerecht van picknick in mijn top 10.. al zijn er wel gerechten wat ik nog regelmatig maak maar daar de volgende keer eentje van.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten