zondag 28 april 2024

zo mooi op kleur....

 

Aangezien ik nieuwe kasten heb in zowel de slaapkamer als in de werkkamer.. waar helaas bij de werkkamer iets verkeerd is gekozen voor de deuren die zijn hoogglanzend.. en dat is wel heel veel spiegel in je kamer. maar ook  dat je er je vingervlekken op ziet zitten.. dus daar moet ik nog even over nadenken of ik dat zo laat of dat ik nieuwe deuren ga bestellen.. want dit is het net niet.. maar ja wie weet went het.

Maar aangezien ik behoorlijk druk ben geweest met alles op te ruimen, uit te zoeken, ja er zijn geloof ik 10 grote vuilniszakken met kleding naar het legers  des Heils gegaan, ik denk dat we binnen kort een grote zwarte golf gaan zien in de wereld onder veel mensen.

Daarnaast alle zooi uit de werkkamer opgeruimd, de boel verplaatst etc, en inmiddels komt het systeem er in dat als ik het huis verlaat ik meteen Tom even zijn werk laat doen die maakt dan schoon, daarnaast probeer ik elke dag even een ruimte extra mee te nemen na het eten, zoals de ene dag de werkkamer, dan een keer de slaapkamer, de gang, de natte hoek zodat ik op vrijdag alleen nog even de vloer hoef te dweilen en nog even het aanrecht een extra schoonmaak beurt ga geven, tevens ga ik dan ook de natte hoek nog even een keertje extra doen, tenslotte woon ik alleen dus echt smerig gaat het niet worden.

 Maar wat me al een tijdje een door in het oog was dat mijn kleding niet op kleur hing, dus dat moest gebeuren.

 Dus op een duffe zondagmiddag ben ik aan de slag gegaan om mijn kleding op kleur te hangen en dat viel niet mee, want ja je hebt licht zwart, verschoten zwart, donker zwart, midden zwart, zwart dat naar bruin verkleurd, zwart dan naar groen verkleurd.. maar ook nog door de verschillende tinten kleur verschil, maar het is gelukt mijn kleding kast is nu ook degelijk op orde in op kleur gerangschikt.. wat een heerlijke bezigheid was dit waarbij het bijna therapeutisch werkt. een aanrader..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten