donderdag 4 januari 2024

Uit eten met Ankie

 

Als afsluiting van het jaar, maar ook nadat we weer een heerlijke middag hadden gehad. Ik mocht weer mee om te lotussen naar een klus en met Ankie ga ik altijd graag. Mijn lotusspullen heb ik nog altijd, en die hou ik ook nog een tijdje, al denk ik dat als ik het te koop aan bied dat ik het zo kwijt ben. Ik heb behoorlijk veel nog,. dus dan ben ik die ook mooi kwijt...

Dus ik ben helemaal blij dat ik dat ik weer eens mocht lotussen. is heerlijk werk, maar voor mij is wel de druk er af dat ik nog alles moet aannemen om een leuk leven te hebben. De lotusklussen zijn nu gewoon voor de fun en dat bevalt me uitstekend.

Nadat we terug waren in Alphen zijn we eerst naar mijn huis gegaan, daar kon Ankie even mijn kasten zien in de slaapkamer, en het volgende project is er ook al, namelijk ik wil ook mijn werkkamer aanpakken, dus dat gaat nog een klus worden.. niet de pax kasten er in te zetten maar eerder het opruimen van alle overtollige zooi.. dus dat moet ik nog even goed uitzoeken, maar daar heb ik de tijd voor. Heb me voorgenomen dat ik dat pas eind januari ga doen die nieuwe kasten in mijn werkkamer, maar ondertussen kan ik wel al uitpakken en zorgen dat het spul allemaal goed staat.

Nadat ik had geregeld dat Ankie mijn oude kasten kreeg voor in  haar garage. die kasten zouden anders naar de stort gaan, terwijl het wel hele mooie stevige kasten zijn, ik weet nog dat het eigenlijk design is, maar goed ik ben het een beetje zat, het word een zooitje en chaos in mijn werkkamer, omdat alles in die kasten ligt met als gevolg dat je dus steeds tegen de zooi aan blijft kijken.

 Dus nu ik dat heb geregeld weet ik dat van de kasten af ben en heb ik meteen een behoorlijk stok achter de deur om die werkkamer aan te gaan pakken.. 

Nadat we dat hadden beklonken gingen we volgens afspraak eten bij de geweldige eettent bij mij op het plein. Indicious , ik kom er graag en het eten is altijd meer dan lekker.  We bestelde de heerlijke all in one schotel. die bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht met naanbrood, met saffraanrijst en dan diverse curry's waarvan sommigen wel heel erg pittig zijn, die je nog vrij lang voelt nabranden in je mond.. en dan ook nog een toetje, en een bakje salade.. het is heerlijk eten. 

De bediening is half Engels, half Nederlands, maar het is en blijft een leuk en goed restaurant. het valt me ook op, wanneer ik er ook eet het zit er altijd vol er komen veel mensen het eten ophalen, maar er zijn ook veel mensen uit India die daar komen eten, dan is het vaak echt authentiek wat ze koken en is het een goed restaurant. Weinig poespas, gewoon goed en (h) eerlijk eten. een absolute aanrader voor een ieder om daar eens te gaan eten.

Nadat we onze buikjes vol hadden gegeten zijn we elk weer naar ons huis gegaan, ben ik nog snel even naar de Jumbo gelopen om alvast de wilde giesseman stoofperen te halen, maar ook om te kijken of een onderdeel die ik wil gebruiken voor de kerst er al was. nee dus, maar gelukkig waren ze zo geweldig dat ik het kon bestellen en dat ze het dinsdag hadden. dus ik ben heel blij.. dat ik het heb geregeld anders had ik tweede kerstdag echt een probleempje gehad, had ik ter plekke iets anders moeten verzinnen..

Uiteindelijk een lekker avondje op de bank onder de kerstboom zitten genieten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten