woensdag 28 juni 2023

The day after...

  

 Eigenlijk was het doel om na de wandeling van zaterdag, die incluis reistijd er naar toe en terug bijna 12 uur was, om toch te gaan sporten zondagmorgen, omdat vriend Marco de les zou verzorgen, die lessen volg ik graag.. alleen was er de vraag binnen of buiten.. en ik was zo dom om te zeggen maar dan wel zonder water.. waarop natuurlijk een aantal reageerden dat ze juist hopen op water.. 
 
Aangezien ik dan geen spelbreker wilde zijn, besloot ik om gewoon lekker uit te slapen, ook geen probleem.. net zo lekker en relaxt.. tenslotte mocht ik ook wel uitslapen, omdat ik toch al de hele tijd vroeg op ben de hele week, met als extraatje ook nog de zaterdag.. dus ik vond dat het geen punt mocht zijn, dus daarom lekker uitgeslapen heerlijk.

Daarna mijn bed uit en ontdekken dat het vreselijk warm is.. afschuwelijk.. ik dacht echt dat ik het zou begeven. ik tilde alleen maar mijn vinger op en ik gutste al over mijn hele lijf. dus dat was geen pretje.. maar toch. het is niet anders, het is wat het is...

Keurig op tijd vertrok ik naar Oudewater waar ik met Elias een lunchafspraak had staan waar ik helemaal zin in had.. ik dacht dat ik een uniek tentje had gevonden, al valt me wel op dat restaurants tegenwoordig wel tig mailtjes sturen als je er gereserveerd hebt, wat ik eigenlijk gewoon ziek vind, zoveel mail, het is bijna spam voor mijn gevoel.. maar goed dat doet niet af aan de afspraak. 
Terwijl ik keurig dat akelige bruggetje in Oudewater had overleefd met mijn auto, daar zijn aan elke kant 4 palen neergezet dat je auto er net tussendoor past. het verbaasd me nog elke keer dat er geen auto's zijn die onder de krassen zitten in Oudewater. kwam ik bij het restaurant, maar ja geen parkeerplek, ik ben nog te onbekend om de parkeerplaats waar ik mijn auto altijd neerzet te kunnen vinden, dus ik ben gaan dwalen, heel dom, want ik belande helemaal buiten Oudewater, ik kwam via een hele grote omweg uiteindelijk in de buurt van een parkeerplek, in  een straat, dus daar heb ik hem snel neergezet en ben ik naar het centrum gelopen waarbij ik dus inderdaad langs de plek kwam waar ik mijn auto normaal gesproken altijd zet. Goede leer voor de volgende keer. .

Elias stond al te wachten en we zijn samen meteen brasserie JOIA binnen gegaan, waarbij ik dacht ja die ken ik al hier hebben we al eens gegeten, maar dat mocht de pret niet drukken, de salade burata is prima en  de uitsmijter voor Elias ook, we zijn samen binnen gaan zitten met het eten, buiten was het veel te warm. We hadden veel te bespreken over de vakanties van Elias, naar IJsland een cruise erg leuk die verhalen. Daarna kregen we natuurlijk over allerlei andere zaken waar we dan over bomen en vreselijk om kunnen lachen maar ook serieus over kunnen praten zoals het verschil tussen bi seksueel en pan seksueel.. 
wat is nu het verschil in wezen.. heel gaaf.

Rond 3 uur hebben we meteen een nieuwe afspraak gemaakt met elkaar om daarna afscheid te nemen.
Ben ik terug gelopen naar de auto en daarna naar huis gereden. gelukkig kende ik de weg want mijn iphone kreeg last van de hitte en viel af en toe uit.. niet zo gek in mijn auto..  de airco die ik heb doet het wel maar je merkt het niet zo goed op de een of andere manier.. dus ik ben goed thuis gekomen.
Thuis even snel naar het toilet, even een nieuwe laag deo onder de oksels want ja je zweet wel behoorlijk en wilde toch wat fris zijn.  Gisteren na het wandelen was ik al naar de winkel geweest om diverse biertjes te halen voor Misjel zijn verjaardag, maar durfde ze niet mee te nemen naar Oude water veel te bang dat ze misschien wel te warm zouden worden en dan in mijn auto zouden ontploffen.  dus die heb ik snel even op gehaald, incluis een spel met vragen voor je beste vrienden.
De verjaardag was erg leuk en gezellig met elkaar, vrienden Marco en Anouk waren er ook met de kids dus het was heel erg gezellig samen, het eten was goed en ook zeer geslaagd, kortom het was een day after zondag en dat was prima zo.. heerlijk.

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten