dinsdag 20 juni 2023

hoezo geen schouders....

 

afgelopen maandag gaf Lisette de training KB, onze vaste trainer Frank was op vakantie, wat hem van harte is gegund. Ook is het soms leuk om weer even een ander iemand te hebben die je les geeft omdat je dan toch wat andere oefeningen doet en dit doet weer een beroep op hele andere dingen.

We kregen al vroeg de vraag of we buiten wilden, en dat wilden we wel.. okey een paar vonden het wat minder maar uiteindelijk was het prima.

Het was een mooie warme avond, dus we konden prima trainen. We gingen meteen al behoorlijk heftig van start, ik stond in eerste instantie naast Paulien maar kwam al gauw tot de ontdekking dat je daar niet echt lekker stond, je stond namelijk naar jezelf te kijken door de reflectie in de ramen, en daar word ik soms niet vrolijk van, er zijn mensen die kicken enorm op het zichzelf zien sporten, ik dus niet.er zijn leukere dingen om naar te kijken soms.

 Maar goed we begonnen met een warming up,en een tabata.. waarbij we 30 seconden werkten en 10 seconden rust hadden, en het bestond uit diverse oefeningen zoals jumping jacks, push up, squaten. lungens, etc. ik weet helemaal zeker wat we allemaal hebben gedaan daarvoor was het ook te lang zeg maar, maar het hele lichaam was wel warm

Daarna kregen we wod 1

8 minuten werken

5 schouder press

( dus een gewicht boven je hoofd)

10 high puhls, dus een gewicht trek je omhoog tot je ellebogen boven je schouders zijn

15 kb swing.

Na deze eerste wod, waren de schouders een soort brandende haard van ongenoegen.... ze waren er klaar mee en ik al helemaal.

Wod 2, was ook een ellende.

10 burpees

50 jump squat

10 burpees

50 push up

10 burpees

50 sit ups

10 burpees

50 lunges

10 burpees

50 leg raisers

10 burpees.

Daarna kwam wod 3.. een wod in twee tallen, dus ik ging met Dennis

het begon met een rondje rennen, wat ik na 1 ronde heb gestopt omdat mijn enkel weer eens op slot ging.

daarna moest je

jump squats 20

walking lunges 20

etc

daarna weer rennen

en begon het weer opnieuw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten