zondag 4 juni 2023

De Ninja

In Valencia is hij een grootheid, hij is er bekend, mede door zijn Booming effect, dus ineens overal te zijn. dat doen veel beginnende streetart artiesten, vooral met stickeren, ze proberen in een hele korte tijd in de stad, of waar dan ook zoveel mogelijk stickers te plaatsen zodat iedereen deze ziet.. en zich gaat afvragen wat is dit.. in Valencia zijn dat onder andere, een prachtig hondje maar ook de fotograaf.. die later ook verschijnt met een rode of oranje cirkel achter zich.
De Ninja is een creatie van David de Limon, ik zag de Ninjas overal in de stad en werd dus nieuwsgierig naar wie hij was maar ook of ik misschien een kunstwerkje van hem kon bemachtigen voor in mijn street art woning en dan speciaal in mijn gang.
 
Gelukkig is Ankie ook erg geïnteresseerd in streetart dus ze was meteen voor om te gaan zoeken naar zijn atelier in Valencia, waar de Ninja inmiddels en begrip is zo ook Barbie die vaak met konijntjes werkt in haar werk op de muren. 
Dus toen we eindelijk zijn atelier vonden bleek hij net dicht te zijn gegaan, dus dat was balen maar we hadden gelukkig nog een dag dus de volgende dag zijn we eerst wat dingen gaan doen die we moesten doen om daarna naar dit winkeltje te lopen. 
Bij aankomst was hij nog steeds dicht maar we konden aanbellen om naar binnen te kunnen, dus dat hebben we gedaan. met als gevolg dat ik dus daar een prachtig kunstwerkje zag in zwart en wit .. maar ja die was de origineel van wat hij maakt, dat was onbetaalbaar. dus dat heb ik maar even gelaten maar er waren ook een versie waarbij het hartje een kleur had en ik had het geluk dat ik een eerste druk van de 10 vond die er gemaakt zijn.. dus dat is gaaf.
Deze heb ik dus dan ook gekocht en de kunstenaar die speciaal voor mij werd geroepen heeft hem in gepakt voor mij. heel erg lief
Het is een mooi stukje vind ik wat naast dat het vrij uniek is ook nog mijn ervaring van Valencia vast houd. twee vliegen in 1 klap.. ik ben er superblij mee
trouwens het plan is dat ze binnenkort ook in Amsterdam proberen een voet aan de grond te krijgen. dus wie weet.. zien we daar binnenkort ook wel overal de Ninja staan...
 




 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten