maandag 5 juni 2023

Gek op fietsen …..

 

Bij thuiskomst uit Valencia bleek mijn brievenbus vol, lekker veel post, vind het vaak een soort van cadeautje omdat je niet weet wat je krijgt of wat het is. .
Het is net als met een verjaardag je krijgt iets, soms ben je er niet blij mee maar ach de gever heeft er over nagedacht en dat is lief.. de gever geeft je iets waarvan diegene denkt dat je het leuk vind…

Maar terug naar de post.. er zat dus een pakket bij van Gek op fietsen… geloof me als er iemand is die weet wat fietsen is dan ben ik dat wel.. en als er 1 iemand is die fietsen haat ben ik het wel.. zeg altijd als men vraagt of ik een fiets heb dat ik een auto heb en dat ik milieu vriendelijk ben door maar 1 vervoersmiddel te kopen. Dat ik nu net voor de auto heb gekozen is dan jammer. Maar goed je kan niet alles goed doen. 

Dus toen ik deze enveloppe zag, zag ik al dat het adres klopte maar niet mijn naam.. en ik ben de beroerdste niet, ik heb even bij de brievenbussen gekeken of iemand van mijn buren heel misschien toch die achternaam hadden, maar nee helaas niemand, dus tja wat nu, ik zou de reep terug naar Gek op fietsen kunnen brengen, maar ja met de auto een reep chocolade terug brengen is ook niet echt milieu vriendelijke of  misschien is dit wel een lokmiddel om mij aan een e-bike te krijgen.. dat risico wil ik niet menen. 
 
 
Daarnaast stond er dat ze me feliciteren met dat ik al een jaar de e-bike gebruik… dus .. kennelijk heb ik er al 1 al weet ik niet waar hij dan is gebleven, maar je mag een gegeven reep chocolade van Tony met karamel, zeezout en wafels niet te lang laten liggen.. dan smelt hij met dit weer dus ik heb deze reep maar opgegeten met dank aan Gek op chocolade.. sorry fietsen.. maar het heeft niet geholpen ben nog steeds niet gek op fietsen..gelukkig 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten