vrijdag 30 juni 2023

Locatie uitje Rijnwoude

 

Afgelopen donderdagmiddag werd ik verwacht bij Gamecity in Zoetermeer, om met Rijnwoude het schooljaar af te sluiten. Ik had er heel veel zin in, en had geen idee wat me te wachten stond... maar we gingen dus een escaperoom in. en het leuke was, dat het een escape room was waarbij je dus gewoon 24 kamertjes had waar je in en uit kon met een tag, zodat je ook nog kon wisselen  tussen de ruimtes. Het level was van heel laag tot heel hoog.. en al gaandeweg, ik dacht dat ik altijd wel erg goed was in escaperooms, voelde ik me per spel dommer worden..  en ik niet alleen, ze waren nog best wel heel ingewikkeld..

Er waren ook spellen bij waarbij je de grond niet mocht raken, dus daar gingen we ook een paar keer de mist mee in. Mijn groepje had de naam de escapjes gekozen. we hadden denk ik beter de naam kunnen kiezen van de gevangen, want naast dat we niet echt hoog scoorden hebben we sommige escape rooms tig keer gedaan om alsnog te falen.. maar lol hadden we zeker, we hebben ons dan ook gigantisch in het zweet gewerkt.. maar dat mocht de pret niet drukken, We konden er anderhalf uur in, en het was toch leuk... het was ook een ontdekkingstocht naar wat wel en wat je niet kan.. zoals ik al zei, al die rekenkundige dingen daar haak ik op af..  en zo kwam ik toch aardig achter mijn tekortkomingen.. maar we hebben wel aardig wat dingen gehaald gelukkig, we deden het goed naar mijn idee.als je dan achteraf praat met de andere collega's die dus wel bepaalde dingen zagen en wisten ontdekte je nog meer dat je niet echt goed in dit spel hebt gezeten.. vreselijk om eerlijk te zijn.en de graad van dat je dacht dat je slim was daalt tot een absolute dieptepunt...

Nadat we allemaal van een drankje waren voorzien, gingen we op weg naar de afgesproken plek waar we gingen eten.. old pal.. een prachtig restaurant uit de verhalen te horen.. maar ja piet verdwaal, las weer een keer niet goed zijn google maps met als gevolg dat hij dus heel braaf de verkeerde kant opreed. totaal de weg kwijt.. vreselijk.. en dan moet je stoppen zoeken en dan weer verder, ook op de rotonde stond ik op de verkeerde baan zodat ik een extra rondje rotonde kreeg aangeboden van Zoetermeer.. dus het was wat chaos. maar zo begon het ook al, in al mijn ijver om de mail op te schonen had ik de mail verwijderd van het uitje waar alles in stond van waar ik heen moest en wat ik moest gaan doen etc.. dus dat moest voor dat ik al ging vertrekken opgezocht worden. dat is gelukt gelukkig kreeg ik de gegevens door via de app.. heerlijk.

Uiteindelijk de auto geparkeerd in een parkeergarage, maar heb echt geen idee waar hij precies stond ben ik heel heerlijk in, had nog wel een foto gemaakt van de etage waar ik stond dat vond ik al heel slim van mezelf, en moest me haasten om op tijd bij het restaurant te komen.. dat is gelukt. Toch is het bizar je komt binnen iedereen zit al, dus je moet dan aan de tafel schuiven waar plek is, dan merk je toch dat je wat minder op de locatie bent geweest..  maar gelukkig zat ik aan de tafel met misjel en clemens en anna, erg gezellig.. het eten was er in overmaat..  te veel eigenlijk. ik heb me dan ook behoorlijk over gegeten.. 

we kregen eerst een broodje dip, daarna kwam er een plankje met allerlei kleine hapjes,  en daarna het hoofdgerecht ik had een vegaburger die heerlijk was, met daarbij kregen we een grote bak friet.. wel vond ik de bakjes bijzonder namelijk dat ze gewoon sauskommen waren..  vond ik toch wat minder stijlvol.

Het nagerecht wat ik had gekozen was Dame blanche, ik weet het het was op save, maar cheescake zag ik niet zo zitten, net als de vegan brownie en de hemelse modder en als ik het zo bekeek achteraf had ik inderdaad de beste keus gemaakt..  ik heb goed en lekker gegeten.

Tijdens het eten werd er afscheid genomen van de mensen die weggingen voor goed en werd ik even in het zonnetje gezet omdat ik toch nog een jaar verbonden ben geweest met deze locatie die in mijn hart is gaan zitten, wat een heerlijk warm nest is het daar om daar te mogen werken.. maar soms gaan de wegen anders dan je zou willen en moeten er praktische keuzes worden gemaakt...  wat ook goed is.. maar wie weet kom ik daar in de toekomst nog weer terug.

Na het eten afscheid genomen van de locatie leider, en hem bedankt voor de fijne jaren..  want dat is het oprecht geweest. .en toen kwam het grote probleem,.. ik was dus vergeten in welke parkeergarage mijn auto stond.. en er zijn er 2, dus ik moest wat gokken.. ik dacht meteen volgens mij sta ik hier, en dan weet ik dat als ik dat heel zeker ben daar niet sta.. dat bleek ook te kloppen achteraf. ik stond daar inderdaad niet . ik stond in de parkeergarage waar ik over twijfelde. toch fijn die zelfreflectie die ik dan heb.

Het was een mooie avond en een goede afsluiting van mijn jaren op Rijnwoude.. thuisgekomen iedereen nog bedankt voor de mooie samenwerking van de afgelopen jaren en voor de gezellige dag en heb ik mezelf verwijderd uit de app van de locatie omdat ik het niet gepast vind om daar dan in te blijven zitten.. dat is niet netjes, het is niet meer aan mij om te weten wat er gebeurt... 





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten