woensdag 6 maart 2024

verslapen....

Ja ach blij dat het op zondag gebeurde en niet op maandag als ik vroeg naar mijn werk moet.. maar het gekke is ik hoor de wekker en denk alleen maar dat gaat wel weer over.. en dat doet hij ook wel als je met je duffe kop hem uit zet.. dus dat werkt heel goed, maar het werkt niet zo goed als je dan in je bed blijft liggen.. wat ik dus gedaan heb.. en ja hoor ik werd om negen uur wakker toen toch nog even liggen dralen zal ik wel of zal ik niet en ik besloot om toch maar te gaan omdat ik weet dat ik volgende week niet kan.. dus daarom maar doorgepakt..

Me snel aangekleed en ontbeten en daarna de auto in en naar de sportschool.. gelukkig had ik mazzel ze waren met een wod bezig die ik niet hoefde te doen, en alle anderen ook die er altijd zijn wat het extra leuk en gezellig maakt, en als superbonus was Niels er ook. dus dat was extra gezellig.

Ze waren bezig met een wod waarbij ze  eerst 1 snatch links en rechts moesten doen en 1 push up en dat tot 10 en dan weer terug, wat was ik blij dat ik dat gemist heb. heb wel het laatste stukje gedaan, dat leek me wel zo handig

Daarna mochten we in 2 tallen, natuurlijk ging ik met Niels,

de ene werkt de ander rent rondjes

het was 25 kb swing, 25 deadlifts en dan 25 situps en dat twee rondes.

De volgende wod had een a en een b gedeelte

het a gedeelte bestond uit :

10 jumping jacks,  8 snatch links en rechts en 6  kb press

de ander had rust

dat deed je samen 10 rondjes dus ieder 5 rondjes

daarna kwam het b gedeelte

 100 jumping acks

80 squats

60 push ups

40 sit ups

20 box jumps

 en dat weer 1 werkt de ander rust en dat moest je doen in twee tallen.

Met Niels gaat dat snel en vakkundig we zijn altijd zo klaar met dit.

Daarna kregen we veel buikspieroefeningen en als ik kijk hoe vaak ik deze oefeningen doe vraag ik me nog steeds af waarom ik geen platte buik heb.

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten