woensdag 13 maart 2024

Indicious uit eten..

 

 Al voordat de voorstelling begon schreef Marco al zullen we uit eten gaan samen na de voorstelling.. dus dat was een gouden idee, dus we besloten te gaan eten..

In mijn hoofd zat om te gaan eten in Leiden maar Marco bedacht om te gaan eten in Alphen bij de beste Indisch restaurant die ik ken, er komen dan ook heel veel Indische mensen eten dus dan moet het goed zijn volgens mij.

We hadden gereserveerd, maar die was daar nog niet binnengekomen, maar gelukkig mochten we binnen en konden we een tafeltje krijgen om te eten.

We besloten meteen al om allebei het gerecht te nemen dat bestond uit veel verschillende kleine gerechtjes, beginnend met een gevulde paprika met aardappel en een broodje wat je moest weken in een soort saus..  heel bijzonder, daarna was er een soep, om daarna met rijst diverse curry's te eten, om af te sluiten met een  soort pap van ik weet niet wat allemaal maar waar je dan karnemelk met munt en nog een kruid overheen goot.. het werd dan een soort watergruwel maar dan zoet. was goed te eten.

De menu kaart staat hieronder. Wel viel me op dat de bediening dit keer het erg druk had, ook vond ik het jammer dat mijn waterglas niet schoon was maar dat er iets van eten in te zien was. dus ze hebben het kennelijk te druk en daardoor verliezen ze het overzicht en de andere dingen die ze anders zien.

Het eten wat zoals altijd heerlijk en wat geweldig goed weer, ook de verrassing van de gerechten die we kregen..  de uitleg erbij was goed, maar ook hoe het gepresenteerd word.. heerlijk

Dit is ook echt een restaurant om weer eens te bezoeken omdat het gewoon heerlijk en eerlijk eten is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten