donderdag 14 maart 2024

uit eten met Niels

 

Eindelijk was er weer eens tijd om samen uit eten te gaan. Beiden zagen we er echt naar uit om eens goed bij te praten over van alles en nog wat. 

We waren het er meteen over eens dat we gingen eten bij onze favoriete sushirestaurant twee uur heerlijk eten en kunnen bij praten wat wil je nog meer. 

Zoals te verwachten gingen we keurig op tijd, en bestelden we natuurlijk onze vaste gerechten. Niels altijd aan de zalm en aan de bieflapjes.. ik begon met mijn soepje, en een salade en natuurlijk wat sushi om er in te komen.

Daarna hebben we gepraat over de dingen die ons bezig hielden, over ons sporten, natuurlijk kregen we het over mijn les die ging over pesten die ik nu geef aan de eerste klassen en een paar tweede klassen.. wat altijd indruk maakt, maar daar komt nog een blogje over.

Het is altijd een bijzonder moment als ik dan toch weer een oud leerling tegenkom, erg leuk ook en even bijpraten, dit heb ik wel even gedaan na het eten. en kreeg te horen dat een jongen levenslang in de gevangenis zit in Spanje wegens het doodschieten van iemand.. heel heftig vind ik dit..  maar besef ook dat ik dat niet kan voorkomen, je geeft leerlingen mee wat je ze wil geven en dan is het aan hun wat ze er mee doen.

We waren al ver voor de tijd vol en besloten daarom om maar eens aan de toetjes te gaan beginnen. dat is altijd een feest.. het ijs, sesamijs maar dit keer ook een nieuwe smaak was weer perfect, het is alleen erg jammer dat het zo moeilijk schept. Niels pieste zowat in zijn broek om mij hoe ik aan het hakken was in het ijs.

Rond half 10 zijn we het restaurant uitgegaan en zijn we naar huis gegaan,... nagenietend van een heerlijke  en vooral gezellige avond. ben ik zeer lekker in slaap gevallen. Na genietende van een bijzondere vriendschap

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten