vrijdag 1 maart 2024

Londen dag 5 ( terug naar huis)

Vandaag terug naar huis.., wederom te vroeg op maar het is wat het is , gisteravond heerlijk gegeten bij een Libanees restaurant , het was zoals ik vaak zeg heerlijk en eerlijk eten. We hadden ook nog even wat boodschappen gedaan , veel te veel ongezonde dingen gekocht maar die zijn zo lekker in Engeland . Het is genieten gewoon. Soms mag je jezelf ook wel kietelen dacht ik zo. .

Het opstaan is bijna gelijk aan oefenen voor de komende 9 weken waar ik telkens weer vroeg op moet staan. 

Het is een gave om niet uit te rusten in mijn vakantie, 

Maar goed deze ochtend vroeg op, zeker deze dag, want het verrek naar huis is er. Na 4 dagen heb ik het toverwoord ontdekt om ergens op tijd te zijn. Susan kan slecht plannen en tevens daardoor altijd in de rust is prima maar niet als je een trein moet halen. Dus zeg ik stress als je nog koffie wil dan moeten we om zo laat weg wil je geen koffie dan kan het zo laat. Gevolg we komen altijd op tijd . Het heeft even geduurd voordat ik dat begreep. 

Dec efficiency in Londen is perfect goed geregeld, duidelijk en alles klopt. Ideaal. We waren zo door de douane en de security en konden in alle rust bijkomen. 

De treinreis is lang erg lang maar dat overleef je.. wel hebben we besloten om niet door te reizen naar Amsterdam centraal maar om in Rotterdam uit te stappen en de trein naar Schiphol daar te nemen zodat we een half uur winst hebben.




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten