zondag 10 maart 2024

Na een dag hard werken......

 

wonderbaarlijk snel waren ze er van IKEA, tegen alle verwachtingen in, er stond namelijk dat ze rond 10.20 zouden komen en dan ineens stonden ze er om 9.30, gelukkig was ik vroeg op, dat scheelt een hoop gedoe., Dus dan hoef ik niet als een gek mijn gezicht nog in de goede vorm kneden en mijn gezicht vinden in mijn toilettas.. dus dat ging snel .zelfs mijn haar zat op zijn Harry's.. dus ik was klaar voor de dag.

Terwijl ik nog wat zat bij te komen van de nacht, mezelf al heel gelukkig prees omdat het zo goed was gegaan met alles..  ging ineens de bel ze waren er al van de IKEA.. gevolg ik nog snel wat dingen opruimen en schoonmaken, vraag me niet waarom ik ineens mijn keuken nog snel ging schoonmaken, achterlijk gewoon.. maar goed soms doe je domme dingen zeg maar als je iets overvalt.

 Alsof de duvel er mee speelt ik was net bezig met de deuren alvast plaats klaar te maken appt Peter of ze er al zijn dan zou hij komen, dus ik meteen. nou ze zijn er net moet nog even naar de blokker.. maar ja dat was ook zo gebeurt... ik moest een douchestang hebben want ik had iets bedacht wat volgens mij moest gaan werken..  en als het niet ging werken had ik nog een andere optie dus dat scheelt al een hoop.

Rond 11 uur waren de mannen er na een glas water gingen we meteen aan de slag, dus druk met de eerst kast, het ging als een speer, zat zo in elkaar, op dat ellendige stuk aan de achterkant na. dat geeft de kast stevigheid maar wat een gedoe. maar het is gelukt. de eerste stond, later bleek hij op een pen te staan dus moest de kast naar voren maar dat losten we ook op, daarna kast twee, dit ging wat lastiger. maar ook dat werkte perfect..  Bij de tweede kast ging Peter in de kast staan waarop hij zei als je maar niet de opmerking maakt dat ik uit de kast kom, waarop ik zei nee hoor dit is een open kast.. dus het is kast voor de mensen die bi zijn.. dus dikke lol, vooral de zoon van Peter.

We hebben even pauze gehouden en ik heb even de zoon van Peter naar de jumbo gestuurd voor een worstenbroodje, een pistolet, een chocolade croissant en ook een frikandel broodje.. en ik ging aan mijn dappere salade die ik al in huis had, een kop koffie en een kom soep vooraf was een prima lunch

Daarna zijn we verder gegaan met kast 3, die ging ook goed, het aan elkaar zetten etc was wat lastiger totdat we inderdaad ontdekten dat aan de kast die we als eerste hadden staan wat te ver naar voren stond, waarop de zoon van Peter zei, er ligt een pen onder, dus dat was het probleem dus de kast naar voren, Hij erachter en had de pen te pakken. ideaal.. daarna stond alles recht.. en konden we verder met de schuifdeuren, dat is een gedoe maar als ze staan dan is het prima..

Nadat we de deuren hadden gemaakt, en ze hingen, wat nog niet helemaal soepel ging maar ze hangen nu, de twee deuren in de andere kast zaten gingen Peter en zijn zoon weg en kon ik verder met het verder inrichten van de kasten,  ik moet zeggen ervaring leert.. ik kon het heel gemakkelijk doen.. voor ik het wist had ik de 6 lades in elkaar en ook in de kast ideaal..  en ook de eerste twee kasten klaar met planken.

Daarna ben ik gestopt, de laatste kast moet nog maar dat is voor de zondag, wel heb ik alles wat van karton was weggebracht en de resten weg gedaan..  dus het is opgeruimd.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten