zondag 31 maart 2024

klein foutje.....

 

Jaren geleden besloot ik al om een hor te nemen voor in mijn raam in de woonkamer, voor mijn keukendeur naar het balkon was ik er al uit dat die nodig was. dus dat was snel geregeld. maar ja de hor in de kamer was een hor die ik steeds erin en eruit moest halen als ik mijn raam wilde sluiten.

Dat begon me te irriteren dus ik besloot om maar eens wat verder te kijken, en ja hoor ik zag bij de buren van de inzethorren zodat je niet steeds ze er uit hoeft te halen, dus ik besloot om er ook eentje te bestellen.

Nu ben ik niet zo goed in meten en passen, en zeker niet als ik heel nauwkeurig moet zijn, dus heb ik eerst een oud buurman gevraagd om mij uit te leggen hoe ik het moest meten, hij stuurde mij zijn factuur dus ik kon dat eigenlijk gewoon overnemen wat ik ook deed natuurlijk.

Dus ik maar de hor bestellen.. , het bezorgen ging wat lastig omdat ik natuurlijk overdag werk, en helaas  bleek het lastige maar uiteindelijk door veel heen en weer gemail kon het bij de buren worden afgegeven.

De hor kwam en ik dolblij, dus meteen hem in het raam zetten. .maar helaas, was deze te klein, hij paste niet.. waarom en hoe daar heb ik geen idee van maar hij was te klein, dus ik balen. 

Ik heb me 3x voor mijn hoofd geslagen omdat ik weet dat ik met getallen niet goed ben en dus dit was heel heel dom van mij.. maar goed het leed was al geschiet dus ik moest er maar mee leren leven.

Wel een mailtje gestuurd dat hij niet paste en dat het lag aan mijn meetkunsten en dat dit mijn verlies was, waarop ik een heel lief en leuk mailtje kreeg dat ik de gemaakte hor terug kon sturen en dat ze een nieuwe voor mij maakten, kost natuurlijk wel wat, maar niet zoveel als ene nieuwe en dus dan maar dat doen.

Al bedacht ik me wel dat het weer veel gedoe zou zijn om hem thuis te krijgen totdat ik besefte dat ze eigenlijk vlak om de hoek zitten in Bleiswijk, dus ik kan hem gaan halen. en dat kon ook nog dus ik helemaal blij

Na wat heen en weer gemail bleek dat ik een andere hor moest hebben, namelijk een inzet hor en niet een klemhor dus dat was ook geregeld, nu nog afwachten totdat ik hem kan gaan halen. maar heb er alle vertrouwen in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten