dinsdag 12 maart 2024

Bepekt houdbaar ( Andries Tunru en Stephan hendrix)

 

Na de eerste keer ze te hebben gezien in Alphen besloten Marco en ik om ook naar Leiden te gaan om een voorstelling te bekijken van deze twee top cabaret makers..

Het is een improvisatie stuk waarbij de spelers en de muzikant niet weten wat er gaat gebeuren, en ik was ook wel benieuwd hoe het zou zijn als je het een tweede keer ging bekijken en of dat veel verschil was met de eerste voorstelling.

Het is improvisatie theater met 2 acteurs en 1 muzikant...  en het is prachtig hoe die mannen op elkaar zijn ingespeeld maar ook hoe ze elkaar uitdagen in het spel.

De 4 verhalen die werden gekozen waren een rechter op oproep, dit naar aanleiding van een bef die op de tekening stond, een man die een angstdroom had dat hij onder een auto kwam,  een situatie van een meisje dat een ongeluk had meegemaakt toen een auto spontaan achteruit reed en daarbij haar fiets kapot reed en als laatste dat iemand in Las Vegas op advies van de buurvrouw koos voor rood 16 en daar behoorlijk volgens haar een enorm bedrag won bleek uiteindelijk 100 dollar te zijn.. maar toch ze zijn luxe uit eten gegaan en naar een voorstelling gegaan. 

Dat waren de situaties die ze gingen spelen en dan zorgen dat die vier lijnen elkaar raken.

Dit keer was het anders dan de vorige keer, ze gingen eerste situaties spelen en ze begonnen met een oude rechter die half seniel was.. prachtig spel en mooi gespeeld het is teveel gedoe om de hele voorstelling te herhalen maar zoals altijd weer vreselijk gelachen om deze twee. zo mooi en hilarisch...

ik vind dit echt een aanrader voor een ieder.. ze spelen binnenkort in maart in Gouda en vast ook in de buurt waar de lezer woont

zie link hieronder

https://www.wijzijnbeperkthoudbaar.nl/









Geen opmerkingen:

Een reactie posten