maandag 4 maart 2024

lunch time...

 

Het was weer eens tijd om Elias te zien. We spreken zo ongeveer om de anderhalve maand af om elkaar te zien en te spreken en daar zie ik altijd naar uit..

Dit keer was het mijn beurt om de eetafspraak te regelen, er zijn nog maar weinig tentjes waar we nog niet zijn geweest, dus het is lastig om iets nieuws te vinden dus komen we nu vaak op plekken waar we al eerder zijn geweest en waar we dan vooral  het eten lekker vonden.

Dit keer koos ik dus voor Bij Hen, ik wilde de burgemeester maar die zaten in een verbouwing.,dus was het handig om maar naar Bij Hen te gaan.

Helaas hadden die een verbouwing dus was de keus gemakkelijk.

Ik was keurig op tijd maar zoals vaak dacht ik dat de eerste afslag naar de parkeerplaats was, maar nee hoor dat was niet zo, het was de ingang naar Bij Hen, dus ik keren en ik naar de goede plek, die bleek vol te staan dus dan maar aan de overkant bij de Chinees.

Daar even staan te wachten op Elias die ook al vrij snel kwam. We zijn daarna samen naar het restaurant gelopen om daar te gaan zitten, gelukkig kregen we dit keer een tafel voor 4 personen. dus dat was wel erg lekker en niet zon klein tafeltje voor 2 waar je niet eens je ellebogen met fatsoen op kwijt kan.

We kregen daar vooraf een advocaatje met slagroom, maar ja ik doe niet aan alcohol dus ik neem hem niet. dat vind ik wel een bezwaar dat ze iets extra's doen voor de gasten maar dat er alcohol in zit ik zou  zeggen doe gewoon vanille vla, maar het is natuurlijk advocaat gemaakt van eieren en dat is natuurlijk van de kip. dus ik begrijp het wel maar vind het niet  echt gastvrij.Elias bestelde een warm vlees, ik had een broodje met gepocheerde ei met spinazie en met Hollandaise saus, erg lekker ook, om te vieren dat we elkaar weer zagen en beiden de vakanties goed hadden doorstaan, namen we als toetje een bak thee met wat lekkers erbij, wat was ik blij met mijn worteltjestaart terwijl Elias zich door een harde brownie heen worstelde.. die wel lekker was volgens hem maar oh wat een gevecht.

Nadat we hadden bijgepraat zijn we weer onze eigen weg gegaan met weer een nieuwe afspraak op zak zodat we kunnen na genieten van weer een prachtig samenzijn.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten