zaterdag 2 maart 2024

spelletjesavond met de sportmaatjes

 

vrijdagavond na de ckv dag in het parkvilla, kwam Niels eten, we gaan samen naar de spelletjes avond omdat we dat handiger vinden. Tevens vinden we het leuk om dan even van te voren bij te praten en zoals ik vaak zeg op elkaar af te stemmen.

Het is geweldig om met Niels samen te koken, ik had dit keer een Marokkaanse soep met kikkererwten, daarna had ik een warme couscous schotel met paprika, met vegetarische kipstukjes en kalkoenborststukjes,tevens zaten er heel veel groentes in, zoals bleekselderij, prei, boontjes, kikkererwten, bloemkool broccoli, knolselderij en aubergine... en een dressing van citroen met olijfolie, en feta kaas.

We hadden in de keuken dikke lol samen met het koken, Niels heeft de couscous gemaakt ik de groente gebakken en daarna laten stoven in een grote pan met de deksel er op

We hebben heerlijk gegeten en bij gekletst samen, tegen iets over 7 ging Niels naar huis om zijn haar in model te brengen, en ging ik snel even afruimen en de vaatwasser aan te zetten.

Om 20.00 waren we bij Krista om met 7 mensen spelletjes te gaan spelen.

Er was even gedoe  om de auto te parkeren, zeker als blijkt dat de app die je altijd gebruikt het niet doet, geen tijd ook om dat te onderzoeken waarom dat zo is, dus dan maar betalen bij de parkeerautomaat, doet het ook niet,. dus dan maar op de gok de auto laten staan in de hoop dat ze niet komen controleren.

De avond begon al meteen met veel lol met elkaar, praten en lachen zoals we gewend zijn. We hadden allemaal wat te eten mee genomen dus dat kon zo op tafel, er was van alles, wraps, brood met smeersels, kaas en worst, chips etc we hadden meer dan genoeg.

We begonnen met het spel party en co., geweldig leuk en humor, vooral omdat wij natuurlijk wonnen als team, daarna gingen we het spel spelen Perudo, een spel met dobbelstenen  waarbij je moet bluffen en gokken hilarisch wat hebben we gelachen met elkaar. 

We hebben dit spel twee keer gespeeld, dus het was vreselijk veel humor. je kan namelijk niet weten wat de ander heeft voor stenen, Dus omdat ik het spel zo geweldig vond ook maar meteen het spel besteld. heerlijk om te spelen en ook zeer gemakkelijk om mee te nemen ergens heen.

Rond kwart over 23 uur ben ik naar huis gegaan omdat ik namelijk de volgende ochtend vroeg op moet want mijn kast, de volgende klus voor in mijn werkkamer... komt.. dus het is een zaterdag en de rest van de week flink aanpoten denk ik.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten