zondag 24 maart 2024

Eten..,,

 
Eindelijk was het zover, we hadden al afgesproken in de periode voor corona en tijdens en na corona kwam het er niet van. Dus nu eindelijk wel. Het werd ook tijd. Meteen ook maar Marjolein uitgenodigd zodat we een leuk even aantal zijn. 

Natuurlijk had ik van te voren en het menu bedacht maar ook bedacht om efficiĆ«nt en vakkundig schoon te maken dat hoort er ook bij namelijk. 

Nadat ik eerst grondig had uitgeslapen, daarna de rest van mijn huis had schoongemaakt, was ik al blij dat ik  gisteren als heel veel had gedaan. dus nu was het alles wat ik ga gebruiken bij het eten  afwassen, dat is een soort tik van mij, ik maak het altijd extra schoon, mede omdat ik het lekker vind als het schoon is, al komt het schoon uit de kast toch nog even een extra wasje erover heen.

Daarna nog snel de laatste boodschappen gedaan en daarna lekker relaxt op de bank, ook nog even mijn grote witte vriend opgezocht., heerlijk in gelegen.

Daarna de laatste voorbereidingen getroffen die moesten gebeuren.

Het menu bestond uit:

asperges soep met kaasstengels

wrap met vulling van

kruidenkaas

paprika

rode ui

witlof

walnoten

en een salade

vegan vanille ijs

aardbeien

slagroom

aardbeiensaus. 

Rond 19.00 kwamen ze aan , gelukkig was mijn huis mooi schoon en opgeruimd en kon ik ze met een gerust hart binnen laten in mijn huis

Nadat we hadden gegeten, het bezoek de paaseitjes hadden onderzocht op de lekkerste witte chocolade eitjes zijn we 30 seconden gaan spelen, wat blijft dat toch een heerlijk spel en wat is het genieten dit spel.

Het is humor en het is vooral ook lol om elkaar omdat je door de tijdsdruk toch weer blokkeert hilarisch dit spel genieten,

Nadat het bezoek was vertrokken heb ik meteen de vaatwasser uitgeruimd, de rest van de afwas in de vaatwasser gezet en nog even op de bank gezeten na te genieten van wederom een heerlijke avond met vrienden.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten