maandag 11 maart 2024

en dan nog de laatste dag aan het werk..

 

Nou het ging zoals ik mezelf ken, zondagochtend de laatste ochtend om de kasten af te maken en dan in te richten.. maar zoals altijd veel te vroeg wakker, snotverkouden maar dat houd mij dus niet tegen.. en ik was voor ik het wist al bezig met de dingen die ik dus niet moest doen., ik had al mijn spelen in de onderste twee lades opgeborgen, al mijn voorraad van spullen in een andere la gelegd, tevens was mijn la met wandelspullen ook al ingericht en was ik al dapper mijn sportspullen, ooit aangeschaft in de corona tijd al verplaats in mijn grote zinken dekenkist, zodat ik die ook al een plek had gegeven.. ideaal, maar totaal zinloos eigenlijk. want tja eerst moest de ander planken nog in een kast..

Gisteravond nog even gekeken en bedacht me ik heb nog een la nodig en ik zag hele handige dingen om te gebruiken die je aan de kast kan maken waar je dus kleding op kan hangen. .en nu komt het .. dat is ideaal, want ik moet een andere wasrek, omdat die ik nu heb niet meer in mijn kamer past., dus ik moet een toren... en dus heb ik geen plek om mijn truien etc uit te hangen. dus dat is nu opgelost.dus leve  on line bestellen, ik kon meteen bij Ikea wat bestellen en dat laten bezorgen, de dingen die ik wilde hebben, dus ook dat meteen geregeld zodat ik dat volgende week donderdag binnen heb.

Dat duurt even maar dat is ook niet erg, heb ik iets om naar uit te kijken, en dan kan het mooi alsnog aan de kast gemaakt worden en dan is het ideaal.

Verder was ik van plan om eerst de planken  nog in de andere kast maken maar zoals dat gaat... ik begin en voor ik het wist had ik mijn lades al gevuld met wat erin moest... dus dat ging ook lekker snel..  dus dan ben je bezig en dan ga je door, zoveel mogelijk al uit de kamer en gang halen zodat je alles opgeruimd heb.. en  op eens bedacht ik me.. nu die planken doen, want dat is handiger.. dus die planken erin, en zoals zo vaak, gaat het dan niet helemaal gemakkelijk.. dan kom je er achter dat je ineens ontdekt dat alles wat tegen kan zitten tegen zit. ondanks het tellen blijkt dan 1tje te hoog of te laag te zitten en dan moet je die dus veranderen..  maar het lukte.. wel jammer dat je ineens ontdekt dat je dus 3 pinnetjes te weinig hebt, waarschijnlijk toch weg gegooid maar goed dat is dan wat het is.. gelukkig wist ik dat er ergens in mijn kamer nog een pinnetje moest liggen en die vond ik ook nog, dus 1 plank steunt op 4 pinnen in plaats van op 6 het is wat het is, daar maar wat minder zware dingen opgezet.

rond 12.00 ben ik maar eens begonnen met mij aan te kleden, en te douchen en om te gaan eten want Marco zou langs komen en we gingen naar Leiden naar de voorstelling Beperkt Houtbaar van Andries Tunru en Stefan Hendrix.. 

En  ja hoor, ik pak 1 ding onder het bed vandaan omdat ik eigenlijk de accordeon van mijn vader in de kast wilde leggen, en voor ik het weet lig ik op de grond te dweilen en ben ik alles onder mijn bed vandaan aan het halen.. en zit ik, zoals te verwachten was onder het stof.... en dat op mijn zwarte kleding.. niet handig maar ik heb ook nooit beweerd dat ik handig ben.. en dan kom ik tot de ontdekking dat ik vergeten was dat er ook nog schoenen stonden onder het bed. de schoenen die ik draag als ik een schoolfeest heb en wat schoenen die ik op voorraad heb als mijn schoenen af zijn die ik draag

Toch kwam ik ook heel veel spullen tegen waarvan ik dacht.. dat is niks dat ga ik verkopen dus dat maar op marktplaats gezet zoals ook 2 paar palledium van leer die draag ik niet veel te warm..

hoop maar dat het gaat verkopen;








Geen opmerkingen:

Een reactie posten