woensdag 3 januari 2024

Samen geknepen billen...

 

Het is weer zo ver, de dag waarvan ik wist dat hij zou komen, en daar was hij dan.....de dag waarop de auto weer eens voor de apk moet. ik ben nog steeds heel blij met mijn auto, hij doet het goed,  maar ik vrees deze dag altijd omdat ze altijd wel iets vinden...  zoals een gescheurd hoesje over voorwielkogel lager omdat er een soort van uitstekend stukje metaal zit, die ze dan niet even weg vijlen maar nee om het jaar moet er dan ineens weer een nieuw hoesje om. omdat hij gescheurd is door dat stukje metaal..

Maar goed als dat het enige is dan is het nog te doen. Het gekochte autootje waar ik eigenlijk zonder enige kennis in ben gestapt, en gekocht hebt omdat ik het model mooi vond en hij lekker reed, weinig had gereden, maar ook niet echt oud was..  doet het nog steeds erg goed, ik hoop dat hij nog jaren meegaat als is hij wel erg opvallend met zijn rode dak en rode accenten, eigenlijk geen auto voor mij maar toch. ik ben er nog altijd super blij mee dat ik hem heb.

Dus dinsdag na mijn bezoek aan Leiden heb ik mijn auto meteen naar de garage gebracht, dit omdat met storm Henk opkomst het me beter leek om hem meteen maar weg te brengen, ik had hem tenslotte verder niet nodig, dus waarom zou ik het later doen.

Ik had wel het beste tijdstip uitgezocht, het regende idioot veel, dus ik besloot uiteindelijk om toch maar de bus te nemen, terwijl ik eigenlijk in mijn hoofd had om te gaan lopen, maar het kleine stukje van de garage naar de bushalte was ik al zeiknat.. dus dat is geen leuk uitje kan men wel zeggen.

Dus de hele avond thuis geweest, heerlijk voor de tv gehangen en besloten om lekker niets te doen, het is tenslotte vakantie.

Nou kreeg niet zon fijn bericht over mijn auto. die samengeknepen billen klopt dus wel.. hij moet behoorlijk aangepakt worden.. maar ja als ik heel eerlijk ben, ik heb er bijna geen kosten aan gedurende het jaar en dus is het goed om hem te laten maken.. het jammere is dat ik hem waarschijnlijk pas volgende week krijg.. daar baal ik wel van.. dat ik hem zo lang kwijt ben..  maar goed als hij dan weer klaar is en het is een goed autootje en als ik dan ook gewoon weer 130 durf te rijden ermee en hij gaat nog 3 jaar mee dan ben ik erg blij.. dan doet hij het goed.

en het is een heel fijn autootje dus waarom niet hem laten maken.. 

Gelukkig had ik het geluk dat ze meedachten dat ze nog een kabeltje hadden van een andere auto die ze tijdelijk op  mijn bougies konden monteren,.. de bougiekabel is doorgebrand.. maar het spuitstuk is een ander verhaal die is niet goed. dus die moet helemaal vervangen worden..  maar gelukkig kon ik de auto halen en dan een nieuwe afspraak maken, zodat ik de auto gewoon kan blijven gebruiken totdat hij gemaakt kan worden


Geen opmerkingen:

Een reactie posten