zaterdag 27 januari 2024

en weer klaar....

 

Nou eindelijk was de dag er dat mijn auto kon worden gemaakt.. het spuitstuk van de uitlaat, een bout was afgebroken en dat was een hele operatie omdat gedaan te krijgen... maar ja mijn auto is mijn vrijheid en daar komt bij. hij rijd nog zo lekker, nog geen 100.000 km op de teller, doet het altijd. okey soms heeft hij even wat kuren maar ja dat heeft iedereen wel eens..  maar verder hij rijd heerlijk, dus waarom hem dan niet laten maken...  hij is nog niet afgeschreven dat is voor mij duidelijk.

Tevens is het een auto die opvalt, soms is dat een nadeel maar vaak is hij op parkeerplaatsen gemakkelijk te vinden. ik zie hem al van verre naar mijn stralen..

Dus deze week moest hij gemaakt worden, dank zij mijn lieve Buuf konden we mooi even mijn auto naar de garage brengen, je auto achterlaten is toch iets van zo voor je gevoel dat iemand de operatiekamer opgaat en dat je moet wachten op de uitslag.. vind ik ook met de apk keuring, maar zeker met als er iets gerepareerd moet worden.. dus tja.. dat moet dan maar.

De hele dag daarna, als hij onder handen word genomen zit je toch in een soort van gedachte als het maar goed gaat komen, als hij maar het gaat redden etc.. hopelijk komt hij er goed uit etc... het is alsof je inderdaad in de wachtkamer zit en alsof een geliefde, dat is natuurlijk niet te vergelijken, maar toch het voelt mij wel even zo... 

Uiteindelijk komt dan tegen 15.00 de mededeling dat hij klaar is en kan worden opgehaald...  nou dat is alsof er een pak lood van je hart valt.. dus meteen een soort van euforie. hij heeft het gered en nu kan hij gehaald worden, dus de buuf gevraagd om weer even mee te rijden. en dat lukte dus ik kon mijn dierbare auto weer in mijn armen sluiten.. of beter gezegd me weer veilig voelen in de auto want hij is weer klaar..

Het bedrag dat ik moest betalen was een behoorlijke, dat wel. maar ja wat is dat nou vergeleken op een heel jaar als je het hele jaar geen enkele kosten hebt. dat hij het goed doet.. ja okey je moet tanken etc maar dat is normaal.. dus ik kan weer een heel jaar veilig onderweg en kan ik weer veilig de weg op...

Je zou toch zonder je vrijheid moeten. want daar staat de auto voor voor mij, dat ik  vrij ben  en dat ik dus gewoon weg kan als ik ergens ben en het bevalt me niet... ooit met iemand meegereden en we gingen stappen. en dat voelde zo verkeerd.. zo fout.. dat ik weg wilde maar ja geen auto dus hoe dan.. gelukkig had ik in die tijd een hele wijze vriendin die altijd zei... altijd je pinpas mee en je sleutels zodat je weg kan.. en daar had ik aan gedacht en dat klopt ik kon inderdaad weg echt weg

dus tip van een wijs iemand als je met iemand meerijd altijd een pinpas mee, of voldoende geld en zeker ook een jas...  en je sleutels zodat je weg kan als je weg wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten