zondag 21 januari 2024

eindelijk ging het dan door...

 

Al een keer eerder hadden we afgesproken dat mijn collega Makerspace met zijn vriend zouden komen eten, mede omdat zijn vriend, door de verhalen over mij, mij wilde leren kennen, en ik ook wel nieuwsgierig was naar hem, dus  we hadden een afspraak staan, die ik helaas moest afzeggen wegens ziekte.. maar gelukkig konden we het in de herkansing gooien en kwamen ze dus afgelopen zaterdag met z'n tweeën eten.., ik had er echt naar uit gezien. een nadeel was wel dat dat meteen het einde van de vakantie inluiden.. want de maandag erop moesten we weer beginnen,.

Zoals ik al eerder een keer schreef het is een feestje als mensen komen maar het is ook veel gedoe, want ik moet ineens enorm schoonmaken, en als er iets is waar ik niet echt blij van ga worden is dat echt wel schoonmaken. dat vind ik zo vreselijk.. maar ja het hoort erbij en ik moet het doen, ik weet het..  maar de vreugde is enorm als het dan klaar is en alles weer blinkt en straalt in mijn huisje

Had lang nagedacht over het menu, dat wel voldoende moet zijn, het zijn niet zulke hele grote mannen maar ze schijnen, volgens mijn collega, heel veel te eten.. de mantra kleine porties zal ik moeten veranderen in hele grote porties..

Zoals te verwachten was, was ik wel wat gespannen in het begin, is voor mij iets wat ik niet vaak doe om collega's bij mij thuis uit te nodigen, dit omdat ik toch wel erg gericht ben op mijn privacy en als je in mijn huis komt dan kom je dus in mijn hart, want mijn huis ben ik.

Maar zoals te verwachten was, ging het goed, was het prima.. het was een zeer geslaagde avond waarin we met elkaar praten over van alles en nog wat, maar ook dat we met elkaar hebben zitten lachen, maar ook echt gepraat over dingen. niet die pietpraat over het weer.. we hadden genoeg om over te praten.

Rond 10 uur vertrokken ze richting huis mooi tijd voor mij om af te ruimen en daarna lekker nog even wie is de mol te kijken..  en ach ik had weer eens ruim in gezet en was dus  slechts 6 punten kwijt.. dus dat is geen probleem.. daar is overheen te komen al twijfel ik enorm of ik wel op de goede zit nu. heb nu maar een keus gemaakt.. ik ga voor Justin mooier.. mede omdat hij volgens mij een hele goede mol zou zijn.. al twijfel ik ook over Anna.. omdat meestal is het zo dat ze om en om een man of een vrouw de mol laten zijn...  en vorige jaar was het ook al een man.. 

Het menu bestond uit:

heldere gevulde champignons soep  en daarbij een handvol groente chips

het hoofd gerecht bestond uit

een warp gevuld met veel groente en met kruidenkaas

daarbij een grote bak caesarsalade

als toetje

vegan ijs met slagroom en aardbeien

natuurlijk is er afgesloten met koffie of thee. na behoefte


Geen opmerkingen:

Een reactie posten