maandag 8 januari 2024

de eerste wandeling is een feit..

Door veel redenen niet echt meer aan het wandelen toe gekomen, maar gelukkig begin ik het nieuwe jaar goed, ik ben gaan wandelen, 5 km een mooi klein rondje via de wijk Ridderbuurt en dan zo door naar huis via de wijk Ridderhof.. was niet groot maar wel even weer lekker. Ik besefte met terwijl ik door de Ridderbuurt liep dat er een pad loopt dwars door het weiland die je brengt bij Ter Aar, dus ergens in mijn hoofd heb ik bedacht dat ik dat pad ga lopen op woensdag, de auto staat bij de garage voor de apk, dus wat houd mij tegen om dan een wat langere wandeling te gaan maken in de buur. Het enige wat me kan tegenhouden is als het regent, daar heb ik zon hekel aan maar als ik loop en het gaat regenen, het is dan wat het is.. maar ja als het niet hoeft liever niet in de regen.

De route was niet echt veel nieuws, je zag wat meer verdwaalde wandelaars, maar de weg was rustig, weinig verkeerd, men moest waarschijnlijk nog wennen aan 2024 of lag nog bij te komen van oudejaarsavond.. wat ook weer erg leuk is natuurlijk, zeker als je het erg leuk hebt gehad samen.. 

Ik heb weer genoten, altijd als ik deze route loop ben ik altijd nieuwsgierig naar het oude huisje dat steeds meer door de tijd zijn glans verliest.. dat langzaam opgaat in de natuur.. ik vraag me steeds af als ik in de buurt komt hoe ver is het nu met het huisje.. omdat het zon mooi beeld geeft.. 

Het was heerlijk om weer even te lopen en ik heb zon zin om weer een hele lange wandeling te maken maar ik zag al  dat mijn agenda weer behoorlijk vol staat op de zaterdagen.. balen, maar ja dat doe ik dus wel zelf..


 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten