woensdag 3 januari 2024

hij komt, hij komt, hij kwam...

 

Zoals jullie al hebben kunnen lezen, heeft twee weken geleden mijn wasmachine aangegeven dat het op is. dat hij klaar is, oud en versleten.. hij kon het niet meer opbrengen om mijn zwarte kleding nog te wassen.

Ik heb hem eervol bedankt voor al die jaren dat hij er was, en ook meteen gezegd dat ik superblij met hem ben geweest al die jaren dat hij wel beschikbaar was en mijn was zo schoon maakte..

Dat het drogen van mijn kleding wel steeds langer ging duren dat had ik hem al vergeven, bij een oud beestje mag je al lang blij zijn dat hij het doet en blijft doen tenslotte..

Dus nadat ik hem besteld had bij die blauw zaak,. kon ik helaas niet meteen de wasmachine laten komen omdat ik werk en die dagen dat ze tijd hadden niet thuis ben. dus moest het in de kerstvakantie.. en dat kon pas op 28 december.. 

Dus tot die tijd kon en mocht ik bij mijn buurvrouw wassen en af en toe een snelle handwasje is ook niet echt  een straf. dat is gewoon overleven en door ademen. maar hij eindelijk was de dag aangebroken dat mijn wasmachine kwam.

Van te voren wel al een aantal dingen gedaan zoals achter de wasmachine na vermogen schoongemaakt want daar komt me toch een stof terecht.. 

Nou als je dan alles gedaan hebt begint het lange wachten, en inmiddels ken ik de blauwe vrienden, ze kunnen ook zomaar ineens een bericht geven dat ze zijn geweest terwijl ik ze niet gezien heb,  en wel thuis was.. dus ik ben wat afwachtend hierin. maar goed we hebben de tijd. .we zien het vanzelf of ze wel of niet komen

 Nou ik werd keurig om 15.00 gebeld terwijl ik net een heel lastig tafeltje in elkaar aan het zetten was, die had ik besteld omdat ik namelijk geen tafel in het midden heb, gelukkig, maar als er bezoek komt is het soms lastig als ze op de bank zitten, hun kopje thee en gebak in de buurt te zetten, dus ik zag een handig tafeltje die de buuf ook heeft voor nog geen 20 euro en dacht die is van mij nu.. Dus ik was blij.

Die zat uiteindelijk zo in elkaar.

De Monteurs kwamen en wat een leuk stel, lol, lachen, en feest, heb ze natuurlijk wat te drinken aan geboden, ze wilden het graag, maar wilden een glaasje water, dat is altijd voorradig hier, maar nu stond het zelfs in de koelkast

Ze gingen meteen aan het werk, ze versleepten de oude wasmachine, vroegen meteen of ik even nog met een doekje achter de wasmachine wilde langsgaan, tenminste daar waar hij gestaan had, nou dat wilde ik wel. dus ook gedaan, had al 3 dagen staan schoon te maken daar omdat het zo goor was.

De wasmachine werd geïnstalleerd en was klaar voor gebruik. Ze waren snel klaar in ieder geval.. en nadat ze hem hadden aangezet om het vet weg te spoelen etc, maar ook om te kijken of alles het goed deed, namen ze afscheid.

Ze deden het echt leuk. ik werd er oprecht vrolijk van.

En nu draait mijn wasmachine heerlijk nog het schoonmaak programma.. en daar ben ik blij mee.

Moet alleen nog mijn 10 jaar garantie op de motor activeren maar dat komt vast ook wel goed.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten