dinsdag 9 januari 2024

cadeautjes die je in je hart raken

 

Ik ben altijd erg blij met kleine cadeautjes die mensen voor mij maken, gevraagd of ongevraagd.

Zo kreeg ik van Nick mijn kunst collega een prachtige tekening van de sectie kunst. en wat ik zo grappig vind, hoe meer je kijkt hoe meer je ziet. je ziet mij staan met Nick zijn hand op mijn schouder met zijn ogen op mij gericht en ook een grijns. ik sta naar Marlous te kijken die staat te lachen. en dan zie je Rebecca met een grijns naar Arash kijken die hemels de lucht in kijkt. Volop de kunstige kerst gedachte.. en zo mooi vind ik dit. maar al zal de tekening niet zo gemaakt zijn met deze gedachten, toch vind ik hem mooi als ik er zo naar kijk.... en het klopt we zijn totaal verschillend maar hebben het heel goed samen. lol, we zijn er als we elkaar nodig hebben en zien elkaar als volwaardig, ondanks het grote leeftijdsverschil en de ervaring in het onderwijs of het leven.. het is gewoon goed zo

Daarnaast kreeg ik de afgelopen jaren diverse kunstwerken zoals het eerste schilderij van Marlous, die had ik gevraagd of  ze voor mij een bepaald stukje streetart wilde namaken als schilderij en ik ben er toch blij mee, hij is prachtig.

Zo ook mijn vraag aan vriend Rick of hij, nadat hij me had verrast met een blauwschilderij die hij had gemaakt om iets te maken voor in mijn kamer.. in de kleuren zwart, wit en grijs en dat is ook een prachtige tweeluik geworden.

En dan nog mijn gekregen cartoon van de locatie Rijnwoude waarin ik me super herken, wandelen en theater.. die is ook zeer dierbaar ook omdat daar dierbare mensen werken.

Kortom mijn leven is rijk.. en dan heb ik het nog niet eens over de vele zelfgemaakte kerstkaarten, de kleine kerstpakjes die ik in de boom kan hangen, zoals een Engeltje in het zwart, een kers eland, geen idee van wie die is, lag ineens in mijn brievenbus zonder ook maar iets erbij geschreven. maar allemaal even dierbaar







Geen opmerkingen:

Een reactie posten