dinsdag 30 januari 2024

het kon weer even

 

Na een dikke anderhalve week thuis te zijn geweest, de griep met alle gevolgen kwamen om de hoek kijken.. met als resultaat. aan de antibiotica.. en rust houden, dus niet werken.. Vooral heel veel geslapen en veel in bed gelegen.. Leve de Picknick met hun boodschappenservice. je hoeft de deur dus niet uit. ideaal.. daarnaast is het super handig want je krijgt alles thuis....

Wel volg ik inmiddels een voedingsplan waardoor ik ineens hele andere dingen eet dan ik normaal eet, en het gekke is er is al 2,5 kilo af vanaf de kerst. dus dat is al mooi.. nog een paar te gaan..

Voor een ieder, ik heb de afgelopen dagen veel tv gekeken, heel veel films gezien.. dus er zullen heel veel blogjes komen over de films die ik heb gezien.. daarvoor alvast mijn excuus... maar ja als je thuis bent in je bed ligt dan heb je weinig te vertellen over wat er in de wonderlijke wereld gebeurt... dus vandaar.

Maar goed nadat ik vandaag mijn leidinggevende had gesproken met het plan dat ik maandag weer ga beginnen.. tenzij mijn stem nog niet helemaal weer op orde is of als ik nog niet helemaal fit ben..  had ik hem verteld dat ik eigenlijk wel wil gaan wandelen weer, om zo ook mijn conditie te peilen hoe fit ik ben maar ook om zo weer aan mijn conditie te werken..  het eerste wat hij zei was. doen.. vooral doen dan weet je ook beter of je wel of niet voor de klas kan staan en ben je je lichaam weer aan het trainen.

Dus meteen vandaag de eerste wandeling gemaakt.. niet een hele lange wandeling maar wel even erg lekker dat je buiten bent, de vrije lucht proeft.. en dat je even niet alleen maar films kijkt, wat spelletjes zit te doen en dat je eigenlijk alleen maar wacht totdat je weer naar bed kan.. dat is niet echt lekker, laten we eerlijk zijn..

Dus de eerste wandeling is al gedaan. en het ging goed, ademhaling niet overdreven hoog gewoon lekker. het was maar een klein rondje maar wel heel erg lekker.. morgen maar eens een wat groter rondje lopen en dan zaterdag nog een groter rondje.. om zo toch maar eens te gaan bedenken of het verstandig is om aan  het werk te gaan.. maar het ruimt ook zo lekker op in je hoofd. dat is ook een voordeel.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten