donderdag 11 januari 2024

Het tweede nieuwe jaar begint....

 

Voorop gesteld ik ben gek op mijn baan, de leerlingen kruipen onder mijn huid en vinden altijd een weg naar mijn hart..maar ik besef me ook altijd wel de verantwoordelijkheid die ik heb naar de leerlingen toe.  Het zorgen dat mijn lessen goed draaien maar ook ervoor zorgen dat ze het leuk hebben in de lessen, dat ze veel leren en ontdekken van en over zichzelf.

Het was wel weer lekker om  bij elkaar te zijn, zeker met de sectie kunst. We hebben lol en genieten.

Wel is het heel erg jammer dat ik meteen al weer een inval uur had wegens een zieke collega, ook dat hoort erbij dat weet ik, maar toch..

Zon eerste dag is erg wennen, daar ben ik wel al achter gekomen, ik ben druk met veel dingen maar ook veel dingen werken niet zoals ik zou willen, dus moet er meer gebeuren..

De dag vloog om, zoals zo vaak, de maandag is de langste dag in mijn belevenis en duurt voor mijn gevoel ook het langst.. dus ik vind dat nogal wat, maar het werkt wel heel goed voor mij om eerlijk te zijn.

Als de maandag voorbij is heb ik altijd het idee dat ook de week eigenlijk al voorbij is, wat natuurlijk onzin is maar zo voelt het wel

Het teug zien van collega's is erg leuk en gezellig.. iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen is nogal een dingetje voor mij, maar ook dat komt goed. dat red ik ook nog, maar het leukste zijn de leerlingen die weer te zien en ze een gelukkig nieuwjaar wensen.

Zon eerste dag maar ook zon eerste week is meteen een aanslag op je stem maar ook op je fitheid.. de wekker is steeds vervelender als hij afgaat, niet mijn ding om eerlijk te zijn.. hij gaat mij te vaak af op dit moment..maar okey ook dat went wel.. raak ik wel aan gewend.. maar leuk is anders..

De eerste dag overleven is 1 ding, de eerste week overleven is een tweede. maar ook dat is gelukt, waarin ik grote stappen heb gezet, zowel op het werk als privé.. we gaan weer met frisse moet en inzet aan het werk om alles weer spik en span, maar ook om alles weer in het gareel te krijgen.. en ja de werkkamer ga ik ook echt onder handen nemen.. daar heb ik vreselijk veel zin in op dit moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten