donderdag 2 november 2023

winterklaar....

 

met de komst van Storm Clarán, is de toon gezet, vorige week al de wintertijd ingegaan, dus lekker vroeg licht, en in de ochtend toch nog het gevoel van dat het al vroeg licht is.. maar langzaam gaan de dagen donkerder worden.. en langzaam gaan we naar de winter.... waar ik me op verheug met de Sint ( dan mag ik altijd een zakje witte pepernoten), en de kerstboom mag op gezet worden, en dan weer oliebollen bakken op oudejaarsdag, kortom het is een tijd van leuk en gezellig. en ik verheug me er op.

Daar hoort ook bij om jezelf eens een extra lekker bed te geven, dus ik had al een topper, maar die beviel met niet echt, dus ik had besloten om de aankopen van vorig jaar, namelijk ene 4 seizoenen dekbed van schapenwol van Texel, maar eens compleet te maken met een topper van de wol van de schapen van Texel, zodat ik lekker tussen het schapenwol ingepakt kan liggen slapen. 

Aangezien ik nu toch al bezig was, ook maar meteen een nieuwe molton aangeschaft voor over de topper, zodat ik straks naar bed ga in een omgekeerd matras, een paar heerlijke kussens, en lig op een heerlijk zachte matras met daarop het winter dekbed. al denk ik dat dat nog wel wat warm is nu  maar toch. het slaapt wel heel lekker zon dikke laag wol om je heen.

Dus ik ben er klaar voor... laat de storm, de winter, de sneeuw, veel onweer, hagel, bliksem, vorst etc komen ik en mijn witte vriend zijn er klaar voor....

Okey de auto moet nog even voorzien worden van antivries maar dan is het dus ook echt klaar


Geen opmerkingen:

Een reactie posten