dinsdag 21 november 2023

Antipestcoördinator week 4


 

Goed de laatste 3 uur afzien, daarna krijgen we het certificaat, ben heel benieuwd wat het gaat doen vandaag. Het digitale veiligheidsplan heb ik bij me, kom tot de conclusie dat we meer de leerlingen er bij moeten betrekken , daar ga ik mee aan de slag.  Verder hebben we alles voor elkaar. Dus dat is handig. 

Ik begreep dat we met casussen aan de slag gaan en die aan de hand van het veiligheidsplan deze gaan bekijken en proberen te kijken wat je dan kan doen. Dat is het dus.

Ben benieuwd wat het me oplevert. 

Als ik op het moment dat ik de blog schrijf, op weg in de bus naar Amsterdam. Merk ik een lichte tegenzin. Kan het nog niet verklaren maar dat komt wel.

Nou het viel erg mee, het hele gedoe van dat veiligheidsplan is niet eens besproken, al die zaterdagen werk voor Jan met de korte achternaam. Voelde toch een beetje als een naaistreek. 

We gingen casussen bespreken van anderen en van onszelf, wat erg boeiend was. Maar ook waar ik bij dacht dat is zonde van de tijd. Wel weer een paar linkjes gekregen die ik dus kon gebruiken .

Verder natuurlijk het certificaat ontvangen .. dus  ben nu een prof op dit gebied.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten