maandag 6 november 2023

Geheel onterecht...

 

Terwijl ik dus thuis ben, gebeurt het weer, ik verwacht een pakketje en aangezien het handig was had ik het al zo gepland dat het op het tijdstip kwam dat ik thuis ben. .

Dus dan zit je te wachten tot het pakket komt en dan krijg je het bericht dat de post 5 minuten geleden aan je deur heeft gestaan, geen bel gehoord. niks.. gevolg de pest in.

Dus nu had ik de tijd om eens goed in te grijpen en dus meteen maar het goed doen... bellen met de Post.

Het gaat via een ingewikkeld systeem, maar geloof me ik kom er wel waar ik moet zijn.

Via een aantal vragen mag je dan eindelijk met de klantenservice bellen en vragen hoe het zit met je pakketje.

Aangezien ik dit al zo vaak heb meegemaakt, deze bezorger flikt het telkens weer, dat je soms ineens met al je buren die thuis waren op hetzelfde moment bij de post nl locatie staat om je pakket op te halen., terwijl we allemaal thuis waren..

Soms worden de pakketten gewoon beneden in de hal gezet als je niet thuis bent, of voor je deur gezet in de hoop dat je dit dag thuis komt.. wat soms niet het geval is.

Kortom de frustratie dat ik dus weer het huis uit moet om het pakket te halen, dat ik weer genakt ben door de post.., het gedoe om in contact gekomen met de post nl klantenservice..  

Dus het is geheel onterecht en die jongen die ik aan de lijn had kan er niets aan doen. maar toch ik heb al mijn frustratie op hem afgereageerd, kon even niet meer rustig en beheerst blijven. het was gewoon klaar..

Dat ik een officiële klacht tegen de bezorger indien  en dat ik hoop dat ze nu er echt iets aan gaan doen, want dit kan niet, in de hoop dat meer mensen ook klachten gaan indienen zodat dit eindelijk eens opgelost gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten