donderdag 16 november 2023

Eindelijk uit eten in ons restaurant met Dominimaha

 

De eet/spel groep was altijd al leuk en gezellig, ooit ontstaan als een soort van grap, door een weddenschap, Do en Misjel gingen naar Berlijn en ik had voor ze een speurtocht uitgezet maar dan met foto's, ze moesten die plekken opzoeken en daarmee op de foto gaan.. als ze alle foto's en locaties hadden zou ik ze trakteren op een etentje...  ze hadden bijna alles maar nog niet niet alles dus werd het een soort van compromis, ik het voor en hoofd gerecht zij het toetje. Marco sloot ook aan op die avond.. en voor we het wisten ontstond er een soort eetclub en dat werd na het eten uitgebreid met spelletjes doen.

Inmiddels gaan we altijd ook wel eens met elkaar uit eten, of gaan we naar een escape room. Standaard staat er op het programma dat we een keer eten in het restaurant op school. Dit omdat het zo leuk is maar ook omdat het heerlijk betaalbaar is.

Voor 15 euro kregen we een prachtige 3 gangen maaltijd, We waren er om 18.00, en dat bleek later iets later dan normaal, maar het was wel goed, ze hadden twee grote groepen, dus kwam het wel goed uit dat wij wat later waren.

Met elkaar is altijd erg gezellig, is het genieten met elkaar, daarnaast is het ook  dat we altijd wel wat te praten hebben en vreselijk veel humor met elkaar over en om van alles... zon avond vliegt altijd om.

Het menu begon natuurlijk met het heerlijke broodje dip, daarna konden we kiezen uit 3 voorgerechten,

stukjes gesneden biefstuk met groente en saus

loempia met saus en groente

saoto soep, de vegetarische variatie

Het hoofd gerecht bestond uit:

kipsaté met groente

gamba's

of de vegetarische groene curry.

Als toetje kregen we

spekkoek met mango ijs en room met amandelschaafsel

 Zoals het niet anders kan het eten was goed, de bediening was perfect en geslaagd

Het is een feestje om de leerlingen te zien die je in klas 1 hebt gehad die dan daar stage lopen.. ik vind het genieten.

 

 

 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten