donderdag 23 november 2023

Crosss xxl door onze Benjmin senior

 

Aangezien ik van mezelf rustig moet beginnen met sporten, na een maand niets te hebben gedaan, besloot ik vandaag eerst niet te gaan sporten. Het was tenslotte al een druk weekeinde, naar mijn moeder op en neer, naar het theater, in de middag een lunch... kortom ook moet er ergens tijd zijn om even bij te komen. maar als mijn ogen zich vanzelf openen om half 9, de les om half 10 begint, dan haal ik dat niet maar als ik gewoon om 10 uur aansluit dan is dat geen probleem lijkt me...

Dus om 10.00 was ik er en kon ik aansluiten. Niels had de opdracht met kleine briefjes, hij was begonnen met rennen door de zaal en dan op diverse getallen of een push up, of een squat, omkeren etc, dus dat had ik gemist en een oefening met estafette vorm men moest zo snel mogelijk de ene kussen van de ene kant naar de andere kant brengen.

Daarna gingen ze in de tabata vorm diverse oefeningen doen

Dus de warming up was lekker actief.

Daarna zijn ze volgens mij begonnen met het werken met een bak met tig kleine briefjes waarop diverse oefeningen stonden die we dan 1 minuut moesten doen.

Tijdens deze oefening kwam ik binnen, en net toen ik binnenkwam pakten ze het briefje met burpees dus ik zo moet even mijn spullen pakken, wacht beslist niet op mij..

Maar ik heb nog lang meegedaan

Daarna gingen we aan de slag met het ganzenbord,waarin ik met Ruud samenging, we moesten diverse opdrachten doen en dat was leuk maar konden het onderling verdelen, dus de 50 pushups verdeelden we in 5x en dat om en om zodat we allebei 25 deden.

We gingen erg goed met het spelen stonden aan het eind.. en ja hoor gooiden we een getal dat we weer overnieuw moesten beginnen helaas. maar het was heerlijk om zo diverse oefeningen te doen.

Daarna natuurlijk aan de thee met elkaar.. het was wederom een heerlijke les 

Daarna ging ik natuurlijk wel meedoen, en het was erg leuk, omdat het afwisselend was, alle oefeningen zaten er 3x in, dus dat was wel erg leuk.. we hebben ons daar prima mee vermaakt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten