zaterdag 4 november 2023

Opleiding tot antipestcoördinator dag 2

 

Afgelopen dinsdag had ik mijn tweede bijeenkomst voor mijn opleiding. 

Dit keer gingen we online, ik en nooit zo van online zichtbaat zijn dus ik had heel passend een zwart vakje. 

We werden natuurlijk begroet, daarna kregen we les, ik moet zeggen dat ik dat nog al lastig vind, al die info via het schermpje, tevens was ik niet optimaal fit, ik loop toch wat te stoeien met die verkoudheid etc. Dus ik vond mezelf niet echt toonbaar maar ook niet helemaal top om leuk te doen.Nadat we de nodige info hadden gekregen moesten we in groepjes in aparte kamers uiteen, dus dat ging ook gebeuren.

Ik zat daar dus met nog anderen en dan moet je praten over wat er zoal gezegd is en brainstormen, tevens moest je wat zeggen over hoe het bij jou op school gaat. Aangezien ik een observator ben, hoor ik het aan, en denk soms ... okey het is volgens mij voor niemand duidelijk wat en hoe van dit alles... heel vaag vond ik dit.

Maar goed de middag is soepel verlopen al moet ik zeggen dat ik vond dat we wel heel veel te doen hebben met het invullen van het veiligheidsplan... dat moet dus helemaal kloppen, en alles moet erin gezet worden. dus dat is heel erg zoeken wat wel en wat niet en ook waar moet het staan.. 

Ik merk dat ik daar toch vast in ga lopen met het uitzoeken wat en hoe.. dus nu ben ik maar eens opzoek gegaan maar veiligheidsplannen  online in de hoop dat me die wat meer inzicht geven hoe het moet.. 

kortom het was een bijzondere middag  en aparte ervaring om zo via zoom met elkaar les te krijgen, al moet  ik zeggen dat ik het niet het beste vind eigenlijk op deze manier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten