dinsdag 17 maart 2020

mindful???

afgelopen zaterdag besloot ik eerst lekker uit te slapen, gewoon lekker in mijn bed en lang blijven liggen.. gewoon omdat het kan.. en ik dacht het is nooit weg.. we doen het gewoon.

Daarna opgestaan, bedacht ik ga even rennen.. het is lekker weer, niet te warm en het schijnt heerlijk loop weer te zijn.. dus waarom niet.. me totaal in mijn hardloop pak gehesen, en daarna snel een ander schema gemaakt van  2 minuten wandelen, 2 rennen, 1 minuut wandelen, 3 minuten lopen, 1 minuut wandelen, 6 minuten rennen, 1 minuut wandelen,  5 minuten rennen, 1 minuut wandelen, en daarna nog 2 minuten rennen, en dan 2 minuten wandelen als cooling down.

Het was heerlijk.

Bij thuiskomst dacht ik, ik moet natuurlijk ook gaan oefenen voor het wandelen.. dus ik dacht weet je wat ik ga even een rondje meer doen.. dat is 4 kilometer, en dat is in principe niet veel, ik ren dat zelfs als het moet. maar het gekke is dat ik daardoor dus ineens besef dat als je van route veranderd dat ineens 4 kilometer heel anders kan voelen.. dus dat is heel bizar.

Kortom ik moet toch dit gaan oefenen. Maar met mijn oortjes in, muziekje op, lekker gedachtenloos dwalen langs het meer met mijn muziek, wel jammer dat er ook zoveel andere mensen lopen, dan kan je niet luidkeels mee zingen met de muziek,, kijk op een onbekende plek zou ik dat doen, maar in Alphen nou nee, zeker niet.. dan krijg met een heel ander idee van mij...

Maar wat is het heerlijk dat buiten lopen en buiten zijn. ik geniet er enorm van om eerlijk te zijn.. 
lekker lopen met je kop leegmaken in dit heerlijk weer, zowel hardlopen als wandelen is toch wel lekker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten