zondag 15 maart 2020

ach wat kleur en geur

Terwijl heel Nederland aan het hamsteren is,  helaas zijn er nu weinig producten in de aanbieding, maar okey daar doen we het dan maar mee... Al krijgen we de ene mededeling na de andere waardoor er nog meer Waanzin ontstaat.. Bij mij op het plein het nog drukker is dan met de dag voor kerst... .. heb ik gewoon mijn dagelijkse boodschappen gedaan..

Daarnaast dacht ik, kom zet je zelf maar lekker in de  bloemen.. dan kun je daar van genieten.. en ik had de keus tussen tulpen of hyacinten..  ik kies meestal voor de tulpen.. vind ik mooi en zien er zo leuk uit ... maar dit keer dacht ik.. ik wil hyacinten, gewoon ordinair paars. en omdat ze zo lekker ruiken heb ik extra veel gekocht.. gewoon om even te genieten van kleur, geur en iets wat de lente laat voelen...

Daar wacht ik op , de lente.. de zomer. met al de leuke dingen die komen.. ik zie er zo naar uit.. daarom maar een klein blogje over dat ondanks alles zo somber is, de wegen leeg lijken, wat wel lekker is, je kan lekker opschieten..  de supermarkt ineens meer dan 100 mensen lopen.. dat mag kennelijk wel..

en ach..  het is bijna lente.. nog maar 6 dagen....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten