zondag 14 april 2024

zondagmiddag wandelin...

 

Aangezien mijn plannen van de zondag ineens anders zijn, ik kon niet naar de cross xxl omdat er een spinning spectakel aan de gang was en dus de zaal waar ik altijd train bezet was. Zaterdagavond was ik al bij Heleen geweest dus dat viel ook weg.. dus dacht ik ik ga vreselijk uitslapen.. maar dat lukte dus niet. om 10.00 was ik klaar wakker en dus besloot ik om maar te gaan wandelen, een wandeling van ongeveer 15 tot 20 km, had ik in mijn hoofd.. Ik had het bedacht  om via de ridderbuurt de weilanden in te gaan,. de koeien zijn nog op stal en dus kon ik mooi gaan lopen door het weiland en dan zo naar Ter Aar.. etc

Het plan in mijn hoofd was perfect, de uitvoering liet dit keer ook te wensen over want ik kon de varkenskade niet op omdat het broedseizoen nu is en tot 15 juni mag je de weilanden dus niet betreden.. ik balen., maar goed dan maar gewoon wandelen langs de Ridderbuurt.

Daarna de golfbaan bedwongen, de beide gedeeltes en nadat ik dat had gelopen besloot ik om het zandpad te nemen langs het water terug naar het restaurant op het golfterrein, om daar over de brug te gaan en weer verder langs het water te lopen.

Aan het einde van dit pad ben ik door het net aangelegde bos gelopen richting de skatebaan.. wat ik altijd erg spectaculair vind om te kijken wat die jonge gasten allemaal kunnen op hun skateboards...

Daarna heerlijk rustig na huis gelopen om na 10 kilometer lekker thuis bezig te gaan de foto's uit te zoeken en wat te genieten van de rest van deze zondag.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten