vrijdag 12 april 2024

Humphrey’s

 

Na de voorstelling van Jezus Christ besloten we om met elkaar toch nog wat te gaan eten bij Humphrey's een restaurant waar ik graag kom. ze hebben een ruime keus op hun menu, voorgerechten die bestaan uit altijd 2 vega, 2 vis  en 2 vlees en dat ook bij de hoofdgerechten. De toetjes zijn ook altijd weer een verrassing hoe ze dat maken. Het leuke vind ik daar dat ze altijd wel iets bijzonders bij het eten doen. Zo kreeg ik bij mijn soep een stukje vegetarisch vlees., Ankie bij haar zalmrollen een lolly. daarnaast kregen we bij het hoofdgerecht een heerlijke salade, appelmoes met kaneel en friet...  als toetje koos ik voor de kaneel rol, Ankie koos voor de tiramisu...

We wilden toch nog even echt goed na praten over de voorstelling hoe het was en hoe we het ervaren hadden. maar niets dan lof over deze voorstelling. het was helemaal geweldig en vooral zeer boeiend.

We vonden de opstelling ook bijzonder, je kon ook een plek op het podium krijgen maar wat was ik blij dat ik daar niet zat omdat je dan toch veel keek naar de rug van de spelers en de dansers.

Wat ik knap vond aan deze voorstelling is dat ze het zo in deze tijd hebben gebracht, ook de keus  voor een gekleurde speler als Jezus vond ik uniek en mooi..  tenslotte is de vraag wat is bedoel hij schiep de mens naar zijn evenbeeld... en daar valt iedereen  onder.

Na het eten zijn we terug gelopen naar de parkeergarage met het heerlijk weer.. en zijn we terug gereden naar huis. Nadat ik Ankie had afgezet besloot ik om ook maar even langs Heleen te gaan, dat doe ik elke zondagmiddag maar zo sloeg ik meteen 2 vliegen in 1 klap.. want ik nam me meteen voor, aangezien het weer zo mooi is om zondag dan een lekkere lange wandeling te maken. nu de koeien nog niet in het weiland staan kan je heerlijk lopen door de weilanden al is het wel heel drassig maar dat neem ik dan wel even op lief...








Geen opmerkingen:

Een reactie posten