donderdag 4 april 2024

Avondwandeling met de Buuf

We waren het al van plan om te gaan wandelen een mooie wandeling met de aspergeboerderij op de route zodat we verse asperges konden halen.,. maar de regen zorgde voor dat we het uitstelden, dus ik nog even snel naar de Kringloop en balen dat de zaterdag voor de Paasdagen zo saai verliep.. Buienrader gaf ook niet echt veel hoop dat het mooier zou worden helaas.
 
Maar goed rond een uur of 18.30 keek ik op buitenrader en zag dat het tot minstens 21.00 droog zou blijven dus ik de buuf geappt of we toch nog even een ommetje zouden maken, dat leek haar ook we wat, ze moest nog even eten en dan konden we wel gaan.
Rond 19.00 besloten we om te gaan lopen, en zoals vaak pak je de bekende route.. maar op een punt of wel of niet de golfbaan lopen en meer of naar de Ridderbuurt besloten we om naar de Ridderbuurt te gaan want dan konden we kaas halen. maar de lucht was zo mooi dat we besloten om toch maar naar Ter Aar te lopen, druk pratend met elkaar en ook meteen heel veel foto's te maken van de prachtige luchten maar ook van de omgeving.. genoten we enorm.
 
Onderweg bij het het speeltuintje van Ter Aar kwam ik nog een stel leerlingen tegen wat ik erg leuk vond om mee te praten en wat te klieren. vooral omdat iemand was langs gefietst uit Alphen die me zag staan de natuur de vrije loop te geven.. terwijl ik daar altijd zo voor waak.. omdat ik het niet vind kunnen dat leerlingen mij zien staan, maar ja wie verwacht er ook een leerling die laat op de fiets zit die dan nog naar Ter Aar fiets vanuit Alphen. dus het was dikke lol met die gasten.

Daarna hebben we heerlijk gelopen in het steeds donkerder worden Alphen en omgeving wat prachtige foto's heeft opgeleverd we hadden echt het gouden uur te pakken leek het.
Op  het punt van of afslaan langs de N207 geloof ik of door te lopen langs Woubrugge, we besloten het laatste te doen en zo liepen we heerlijk te praten met elkaar over van alles en nog wat en te genieten om zo een mooie 12 en een halve kilometer weg te lopen..
Soms kan het leven zo eenvoudig zijn en je intens gelukkig maken









Geen opmerkingen:

Een reactie posten