vrijdag 1 juli 2022

Efteling

Afgelopen week gingen we op maandag met de hele tweede klas naar de Efteling om daar met de kids het jaar leuk en goed af te sluiten, en als begin van de projectweek met als thema kunst, waarin we bezig gingen met de diverse vormen van kunst uitingen. Een paar onderdelen die we deden was o.a. stoep krijten, standbeelden namaken, film kijken en wat sportieve activiteiten zoals een sportdag bowlen etc.. 

De maandagochtend begon wat chaotisch omdat ineens 3 collega's niet meegingen wegens geldige persoonlijke redenen, gevolg was dat we dus ineens moesten schuiven in de bezetting etc.

Uiteindelijk konden we dus in de bussen en onderweg naar de Efteling. In de bus waar ik zat, de dubbeldekker zat we met de docenten bij elkaar en hadden we lol, de leerlingen waren helemaal gaaf en lief zoals altijd

Bij aankomst moest ik nog even snel de bonnen halen voor de waterijsjes zodat ze allemaal een ijsje konden krijgen. Helaas was iedereen al het park in en konden ze dus geen bon krijgen.. geen probleem dat komt dan wel later of niet, ze zullen er geen brood minder om eten.

Samen met Rebecca meteen het spookslot in gegaan omdat dat gaat verdwijnen, erg leuk ook weer dit, genieten van het schouwspel en echt jammer dat het gaat verdwijnen.

Daarna zijn we door het park gaan lopen om te kijken waar we in konden, maar overal was een wachttijd van bijna 40 minuten en dat vonden we zonde van de tijd, dus we besloten om naar de droomvlucht te gaan, om daar te kijken en daar echt in de rij te gaan staan omdat we die echt wilden zien.

Wederom een wachttijd van 40 minuten. maar het is samen gezellig en leuk dus het was prima, beetje zon, beetje genieten en vooral blijven lachen.

Eindelijk konden we in de droomvlucht, echt grappig om mee te maken weer, al besefte ik me dat we 40  minuten in de rij hadden gestaan voor 5 minuten vermaak.. dat doet niets af aan de lol die we hadden.

DAarna zagen we dat het bij Vila Volta niet druk was dus we besloten om die ook nog te gaan doen. We konden heel snel naar binnen, mede omdat er veel mensen te gelijk in deze attractie kunnen, en het blijft altijd een wonderlijke wereld deze attractie mede omdat ik me het niet kon herinneren hoe het ook alweer ging maar wat vond ik het leuk om dit weer te zien.

Na deze 3 attracties was het weer tijd om naar huis te gaan, we moesten om half 3 bij het vertrekpunt zijn maar zoals te verwachten was, was niet iedereen er, dus we zijn een half uurtje uitgelopen maar dat zij maar zo dat kon ook haast niet anders het was dan ook heel kort dat we er waren

De terugreis ging ook prima met elkaar, genoten van de reis, het was wederom gezellig in de bus en dat maakt het toch weer extra leuk.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten